Glädjetårar

27 oktober, 2014
27 oktober, 2014

Håll i hatten nu kära läsare. Här kommer stora nyheter, STORA!

Jag har varit på min första konsultation på Nygart gällande en bröstoperation. Jag har ju tränat hårt och mycket i flera år och jag har ALDRIG haft bröst. Jag har haft bröstmuskler, that’s it. Jag har funderat fram och tillbaka på om jag ska satsa på en operation eller inte. Vägt för och nackdelar, komplikationer osv. Men idag var jag på mitt första möte med Jesper Trillingsgaard. Personalen i receptionen var jättetrevlig och jag fick en välkomnande känsla när jag klev innanför dörren. Sen har jag läst på Nygarts hemsida om dem som företag, att de är ett danskt företag som håller på att etablera sig i Sverige och MALMÖ! De utför omkring 1000 st bröstoperationer om året, behandlar ca 3000 områden med Botox om året och alla plastikkirurgerna har lång erfarenhet inom området. De satsar också väldigt mycket på att man ska känna sig trygg, nöjd och få högsta möjliga kvalité. Det var verkligen så det kändes! Jag som aldrig varit på en sån konsultation tidigare visste ju inte vad jag skulle vänta mig, men Jesper var jättetrevlig, professionell och besvarade alla mina frågor och vi kunde föra en diskussion kring vad som skulle passa mig utifrån mina förutsättningar. Känslan av att få på sig en BH med ett implantat som jag kommer att ha var enormt överväldigande! Jag visste inte hur jag skulle reagera. Jag kände mig så kvinnlig, kroppen fick en helt annan form. Kände bara att tårarna ville spruta ut genom ögonen, it is really happening!

Så fortsättning följer på den biten 🙂

4 veckor till tävling!!

s-poseFormen tar sig sakta men säkert. Och nu kan det inte bli mer än 24 tjejer anmälda i min klass, gränsen för antalet personer som lokalen kan ta in har nåtts! Så passa på att boka era biljetter snarast.. De lär också ta slut. Decembercupen !

Hann med ett snabbt besök hos the creme de la creme, bästaste MM SPORTS. Vi ska ha teamträff i helgen så det lär bli en lite update då också med en sneakpeek på formen.
mmsportss

Ni har väl inte missat att det finns ett par BLÅ kompressionstights med There can only be one-text?! IT’S A WINNEEEEER! Sjukt sköna och bästa tightsen för spinning och hårda benpass. Check it out HÄR 🙂

 

Nu ska jag pysa iväg till Fitness Force och bästa spinninggruppen!

Kör hårt och njut av livet 🙂

*Love life and life will love you <3

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)