Bodyfitness -163

17 oktober, 2014
17 oktober, 2014

Veckorna går snabbare och snabbare tycker jag! Känns knappt som att man har tid att sitta ner och fundera över allt som händer, och det är kanske bra! Då kör man bara på istället 🙂 Mycket har hänt sen senaste inlägget, vikten trillar neråt och musklerna ploppar fram som gubben i lådan. Ådrorna blir allt mer och mer synliga vilket tyder att allt går enligt plan. Känns just nu riktigt bra, bra stöd från coachen och naturligtvis min gubbe här hemma.

Idag körde jag axlar, favoritpasset ALWAYS. Blev tunga pressar och tunga sidolyft, GO HEAVY OR GO HOME! Kändes riktigt bra och de tär kul att fortfarande vara så pass stark när det är bara 5 veckor kvar. Tänk, om 5 veckor så här dags så ska jag vara i form. Hur häftigt är inte det?! Det kommer vara en mäktig känsla, att gå upp på scenen. Att visa allt arbete man lagt ner. All svett, all envishet. All jävlarannamma 🙂

Bjuder på en dagsfärsk bild efter dagens axel/magpass. Halvkass kvalité, men man ser att saker har hänt. Det roliga med bilde rär att det känns som att det inte alls stämmer överens med verkligheten..

17okt

Imorgon blir det ben tillsammans med min nyfunna vän Tina som också ska tävla i Decembercupen! Hon är dock ett(eller två) huvuden längre än mig så vi tävlar inte i samma klass och NEJ det blir inga knäböj imorgon 😉 Ska bli riktigt roligt, vi funkar bra ihop och båda två har bendag imorgon så ingen behöver strula med att planera om. Väldigt praktiskt!

 

För er som sett mig innan dieten och som lagt märke till mina otroligt stora ben…

leggooos

Åhja… De är fortfarande där 🙂

Tänkte kasta upp en bild på hur jag såg ut innan dieten jämfört med nu, 5 veckor ut.
v1vs5veckorfråntävlingDet känns helt ärligt inte som att det har hänt SÅ mycket, men på bilden får man det svart på vitt att det har hänt SKITMYCKET! Både med posering och kroppssammansättningen. Har min grymma Coach Oliver Adzievski att tacka för detta!

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)