Tävlingsdebuten närmar sig

2 oktober, 2014
2 oktober, 2014

Känns helt sjukt vad tiden går fort. Samtidigt som jag vill att den ska gå skitfort så känns det så overkligt att det snart är dags. Snart går jag upp på scenen i världens minsta klädesplagg och står framför hundratals människor. I bikini. Och klackskor. Känns lite overkligt, minst sagt. Från bågskytt till bodyfitness-pingla. Lite lustigt. Men inte så förvånande för vissa skulle jag kunna tro, jag har ju varit intresserad av kost ända sen jag var 16. Tränat hårt både i löpspåren, bågskyttehallen och gymmet. Nu, med hjälp av Oliver Adzievski har jag funnit en balans mellan kost och träning. Precis som Martin skrev på facebook igår så känner man sig väldigt trygg, Oliver har liksom koll på läget och han är så sjukt inspirerande. Vi har haft en otrolig tur som fick Oliver som coach 🙂 Ibland sitter Martin och jag vid köksbordet och diskuterar lite hjärnspöken osv. Hjärnspöken kommer man inte ifrån. Men så ställer någon av oss frågan ”Vad tror du Oliver skulle ha sagt?”. Sen känns det mycket bättre och att få träffa både Oliver och Valentina varje dag när man går till Fitness Force, känna sig välkommen och bara känna deras positiva energi är helt fantastiskt!

Så, dieten går fortfarande bra. Det har hänt sjukt mycket på dessa veckor som jag har varit på diet, väldigt roligt att se 🙂 Träningen går bra den med, lite tröttare än vanligt, såklart. Men motivationen finns där, dag ut och dag in. Pass efter pass. Jag ska vara i mitt livs toppform och jag ska ha roligt på vägen dit 🙂

Mitt företag Kaizen Massage och Kroppsvård går bättre och bättre! Fler har nu hittat till mitt lilla krypin och är väldigt nöjda med mina behandlingar. Första tentan i massageterapi är klar också, 82% vilket resulterade i godkänt. Nästa tenta är den 20(eller 22a?) oktober i Medicin och patologi, över 130 stycken instuderingsfrågor.. JIPPI. Bara knappa 40 kvar, så det tar sig!

Lite senare idag är det dags för spinning på Fitness Force, närmare bestämt 18.30! Funderar på att lägga in några nya låtar, har du nåt förslag? Kommentera gärna inlägget i så fall. Spinning tycker jag är en av de effektivaste och roligaste typer av cardio som finns. Man kan pusha sig till max, få upp pulsen i taket och lyssna på härlig musik med bra tempo. Rock, pop, schlager, metal, ALLT går att spinna till 🙂

Hoppas alla ni träningstokiga människor där ute har en superbra dag!

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)