You don’t get what you wish for, you get what you work for

16 september, 2014
16 september, 2014

Hej på er alla träningsglada typer där ute 🙂
Börjar med det bästa först, lovade att jag skulle lägga upp receptet på en proteinrulltårta som jag gjorde i lördags kväll. Bara nyttiga ingredienser, low carb, low fat ALLT! 😀 Blev inspirerade av maria hasselmark på instagram men sen gjorde jag min egna lilla version 🙂

 

Du behöver:
Äggvita (100-200 g)
Kakao/valfri smaksättning som tex proteinpulver
Stevia(om du använder kakao ha ca 1 msk kakao och 1 msk stevia)

Kräm
Kvarg utan smak
Lite hallon

Vispa äggvitan hårt så att den blir fast, blanda i smaksättningen och grädda på en plåt i ca 10 minuter eller tills du ser att kakan är fast. 150-175 grader. Bre på Kvarg blandat med hallon och rulla ihop din kaka!

rulltårtaprotein

 

Blev mumsfilibaba!! Lite dietlyx så här 10 veckor från tävling 🙂 Annars går allt enligt plan fortfarande, träningen går bra och cardion är lika jobbig som vanligt. Måste erkänna att ibland vill jag bara ligga kvar i sängen och sova lite till. Bara en stund till, en stund som säkerligen kan bli en timma. Eller två. Ni känner säkert igen er. Men då brukar i alla fall jag visualisera mitt mål. Absolut kan jag välja att ligga kvar i sängen. Jag hade också kunnat välja att äta godis, kladdkaka, kakor osv i helgen(vi var på kräftskiva och kalas). Men vet ni vad? Allt detta som jag kunde äta i helgen kommer att finnas att köpa i affären när jag och Martin har tävlat i november. Allt detta finns kvar, man behöver inte äta saker för att det finns just NU. Sängen finns också kvar och den går man och lägger sig i varje kväll. Har jag kämpat så här långt tänker jag bannemej inte låta någonting förstöra för mig. Jag ser resultat varje vecka, jag känner resultat varje vecka och det är så otroligt roligt! Allt räknas varje dag, varje pass, varje måltid. Ingenting att förlora, nu kör vi!!! Om någon av er som läser också ska tävla, försök verkligen att se era resultat positivt, även om de är små. Alla steg i rätt riktning är bra, om det skulle börja gå åt fel håll så är det bara att ändra någonting. Don’t be afraid to try 🙂 Because all you can do is your best!!

 

strikeapose

sidepose

Den här veckan är det uppehåll från skolan vilket betyder att jag har fått fler nattpass på Östergården. 5 pass denna vecka! Och tenta på måndag.. Hoppas att hjärnan fortfarande är med mig då så att jag kan toppa betygen som jag gjorde förra terminen. Never settle for less than what you want 🙂

 

I helgen var vi på teamträff i Malmö på Sats Entré. Grymt givande och rolig eftermiddag som bjöd på skratt, poseringsträning och tuff benträning med Ellinor Hassel. Jag skojar inte om jag säger att träningsvärken börjar släppa först nu, har verkligen haft träningsvärk i HELA benen från vaden och uppåt.

mmsportsteamträff                       teamträff                    legsss

teamträff2

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)