What have you done to make you feel proud?

11 september, 2014
11 september, 2014

Gröten nere, cardion gjord och nu är det dags att öppna skolböckerna igen. Insåg precis att nästa tillfälle som klassen ses igen så är det dags för tenta, 22 september närmare bestämt. Känns lite konstigt att klassen bara har träffats några gånger och det är redan dags för tenta. Å andra sidan var det likadant i kurs 1, tentorna kom rätt snabbt så fort vi hade börjat. Första tentan är på manuell medicin och andra är ca en månad senare i medicin och patologi. Jag måste bara säga att jag älskar att lära mig nya saker, jag älskar att plugga och jag älskar att lära mig mer om kroppen. Det blir som ett gift för mig, så fort jag går en kurs eller läser någonting som jag tycker är intressant får jag inte nog! Framför allt älskar jag att kunna hjälpa andra med deras smärtor och besvär, glädjen som infinner sig när en kund säger att smärtan är borta/mindre, rörligheten bättre är fantastisk 🙂

 

En annan tanke som slog mig igår när jag låg i soffan och huvudet traskade iväg som vanligt. Tävlingen. Kraven. Prestation. Vi alla känner ju till de där berömda hjärnspökena som skriker dumma saker lite då och då. Men.. Det handlar egentligen inte om en enorm prestation på scenen. Det handlar om att visa MIN bästa sida. Det handlar om att visa att jag är stolt över vad jag har åstadkommit. Vad har jag gjort som får mig att vara stolt över mig själv just nu? Vad har du gjort som får dig att känna dig stolt över där du är idag? I diet, livet, osv. Jag kommer att vara i mitt livs bästa form, no doubt. Jag har aldrig dietat inför tävling förut. Jag har mer muskelmassa än jag någonsin haft och jag mår bättre än jag någonsin gjort. I min värld har jag redan vunnit, för jag gör detta för MIG. Jag gör detta för att jag vill visa mitt slit, mitt hårda arbete och jag vill upp på den där scenen och känna de varma strålkastarna, höra publiken och musiken. Vara där. Vara i rampljuset. Sen om domarna tycker att jag har en bra fysik är det en bonus. För jag har tagit mig dit och jag har gett mitt allt.

Det ska verkligen bli jätteroligt, jag ser fram emot det till 100% och jag ska ha så sjukt roligt! 🙂

 

Untitled

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)