Don’t eat it unless you can pronounce the engredients.

10 september, 2014
10 september, 2014

Förlåt för taskig bloggning! Jag har helt enkelt inte hunnit, det känns verkligen att skolan har kickat igång. Försöker plugga lite varje dag och massera MYCKET. Jag har börjat använda några av de nya greppen i steg 2 på mina nuvarande kunder på Kaizen, de är supernöjda 🙂 För mig kändes det verkligen som ett jättebra val att gå steg 2, man får utvecklas så mycket mer och blir ännu mer ”analytisk” för att hitta vad som kan orsaka ett besvär. Kroppen är verkligen fantastisk 🙂

Dieten rullar på, veckorna tickar neråt! Känns som att jag är i fas, varken för tidig eller för sen med formen med 11 veckor ut. Och nu har anmälan till Decembercupen kommit ut också för er som missat det finns länken HÄR. Det känns så sjukt spännande! Nedan kommer lite nya bilder 🙂

 

Har nu även införskaffat mig ett chinsräcke som jag kan ha hemma!! LYCKAN ÄR GJORD! (krävs inte så mycket för att få mig lycklig haha) Köptes på bActive tillsammans med en spikmatta(som jag inte vågat prova än….)

För er som frågat mig lite om mina aminosyror och vilka tillskott jag använder, here comes the big list 🙂
ALC  – Endast till träning
Vitamineral
ZMA
Aminosyror
Agmatine – Endast vid överkroppsträning

Och hörrni! Göm inte att tänka på vad ni stoppar i er, det påverkar ert hela system i kroppen. Energi, ämnesomsättning, försvarsmekanismer.. ALLT! Ju fler produkter du äter som du inte kan uttala ingredienserna på, desto sämre mår kroppen i det långa loppet. Är rent! 😀 Färska råvaror är det BÄSTA för kroppen.

Tjingeling 🙂

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)