Don’t stop until you are proud

2 september, 2014
2 september, 2014

Idag blev det bröst/axlar på gymmet(som typ varje tisdag, JAG VEEEET!). Tror ni inte att typ alla maskiner som jag skulle använda var upptagna? Tittytuesday strikes again. Hade tänkt att jag skulle börja i cablecrossen men det blev istället lite rotatorkuff och sen fånga en ledig cable, ockupera den och dipsmaskinen. Supersetade dips och cablecross vilket gav grymt tryck och mjölksyra deluxe 🙂 Kan varmt rekommendera superset eller giantset, det ger tryck, puls och är GRYMT jobbigt för musklerna. Efter mitt lilla superset gick jag över till uppåtlutad bänk, sen hantelpress och sist (men inte minst) sidolyft med hantlar tills mina stackars axlar knappt kunde lyfta armarna. DET är vad jag kallar ett bra pass. Fullständig muskelutmattning och en god proteinshake från MM Sports och en banan efteråt. Snacka om belöning!

boobies1sept

Rätt okej tryck, eller vad tycker ni? Bidragande faktor till detta monstertryck är självklart kosttillskotten från bästa MM Sports, XLNT aminosyror som är koffeinfritt och fylld med Vitamin C och B6 vilka motverkar trötthet och utmattning bland annat. Kanske därför jag är som en duracellkanin på gymmet?

Sista skoldagen den här veckan och imorgon börjar jag jobba igen, 3 nätter i sträck på 2 olika demensboenden varav ett ”nytt” för mig och ett som var känner till sen innan. Hoppas ändå på ganska lugna nätter så att jag kan plugga lite emellan tillsynerna. Har tagit lite bilder på mitt massagerum som jag har, vad tycks? Enkelt, mycket ljus och avskilt. Bor ni i Trelleborgsområdet är ni mer än välkomna att boka in en tid, läser just nu till Massageterapeut steg 2 på Hälsoteket i Malmö där vi håller på att lära oss olika töjningsmetoder, tekniker för att förminska ”muskelknutor” med mera. Jag känner verkligen att jag utvecklas som massör efter varje lektionstillfälle, det är riktigt roligt! Helt underbart att få hålla på med någonting man brinner för. Titta in på Kaizen Massage på facebook och gilla samt dela gärna! 🙂

Nu ringer ätklockan snart igen, dags att laga mat!

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)