Don’t loose faith, you got this!

1 september, 2014
1 september, 2014

Martin och jag var till Malmö i lördags och hejade på Rep Power-deltagarna och minglade med lite trevligt träningsfolk. Pratade bland annat med Inspiration4u Mikael och Medea som har hand om någonting som kallas Shaperoll. För ett tag sen skrev jag ett inlägg om det eftersom jag och Martin provade på det i Staffanstorp. GUDOMLIGT! Vi blev helt sålda direkt, tyvärr är det en bit att åka från Trelleborg till Staffanstorp, men nu har vi en lösning för er som vill Shaperolla men inte har möjlighet att åka till just Staffanstorp. Vi vill ha en shaperoll i Trelleborg! MEN, vi måste kolla så att NI också vill det. Jag ska förklara lite vad en Shaperoll är och gör 🙂

 

ShapeRoll är en massagemaskin med roterande trärullar som bidrar till att forma din kropp, minska eller ta bort celluliter samt minska fettvävnad på mage, lår och skinkor. Behandlingen tar 60 minuter där kroppen masseras samtidigt som det lymfatiska systemet och cirkulationen i kroppen stimuleras.
 Fördelar med Shaperoll
– Jag kände STOR skillnad efter en provomgång på 45 minuter i min astma, jag fick mycket lättare att andas!
– Förnyar även balansen av hormonerna och nervsystemet.
– Främjar blodcirkulationen så att musklerna återhämtar sig snabbare.
– Stramar upp huden
– Motverkar celluliter

Detta utföres genom olika övningar enligt ett program som det finns utförliga anvisningar om hur man ska köra. Man får dessutom en gratis provomgång! Texten är tagen från hemsidan som är länkad Inspiration4u. Så ni som är intresserade, kontakta mig eller Micke direkt via micke@inspiration4u.se eller 0727157256 och visa ert intresse!
Inget intresse= ingen shaperoll och tro mig… Ni vill inte gå miste om det! Kroppen känns som ny!

 

Veckorna trillar fram jättefort och det har redan gått en vecka. Ny vecka nya möjligheter! Dieten går bra, allt går framåt enligt plan och jag är dessutom inne på skolvecka två (!!) på Hälsoteket. Saknar den gamla klassen ENORMT mycket, men man kan inte få allt. Just nu känns det som att diethjärnan håller på att komma ikapp och meningar med ord, latin, rörelser osv flyger igenom huvudet som ett virrvarr ibland. Kommer på mig själv ibland också med att sitta på lektionen och lyssna på läraren, men så plötsligt flyter tankarna bara bort till någonting helt annat. Tävlingstankar mest såklart, posering, träning och Martin 🙂 Så det känns som att det kommer att bli mer fokus på att plugga hemma under den här perioden. Vad gör man inte för en tävling.. 😉

Har fått dille på Epic Meal Time på youtube.. När man inte får äta så kan man i alla fall titta! Dessutom måste jag erkänna att man inte är så sugen när man dels ser alla kalorier och allt sött. Eller allt fett. Kolla in Candy BBQ i klippet nedan!

Helt ärligt hörrni, jag gillar sött.. men det där är för mycket. Eller vad säger ni?

Martin och jag tog en sväng på Palmfestivalens marknad i lördags och träffade Martins kusin och hans fru, ni kan tro att vi stod och dreglade vid munkarna båda två… Såg ju rätt gott ut.. Men..

munkbläbajs

… Jag ser det lite så här:

Jag har inte kämpat så här länge för att ge upp. Maten kan vara god i 5-15 minuter men sen är det inte gott längre och det tar fan så mycket längre tid att förbränna den jämfört med att äta den. Och tror ni att Nicole Wilkins gnäller över vad hon får och inte får äta?! Tror ni att Nicole Wilkins inte kämpar som ett djur för att vinna Miss Figure Olympia i år igen? Det tror jag och kan hon så kan bannemej jag också. Why be normal when you can be average..

Träningssnack igen, idag blev det 60 minuter spinning på bästa Fitness Force med mina tappra spinnare! Längtar redan till torsdag, ska ha ett nytt pass är tanken eller i alla fall några nya låtar. Har några som jag kör på repeat känner jag.. 🙂 Låten nedan är helt klart en låt som jag aldrig kommer att ta bort, ni får dras med den helt enkelt 😉 Lite då och då i alla fall.
https://www.youtube.com/watch?v=GNm5drtAQXs

Nu ska jag kasta mig i soffan och ladda om inför en ny träningsdag och skoldag, glöm nu inte att visa ert intresse för Shaperoll! 🙂

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)