13 veckor kvar!

27 augusti, 2014
27 augusti, 2014

Hej på er alla träningsfreaks!
Tiden går fort och jag har fullt upp mest hela dagarna tycker jag. Nu i måndags började skolan igen, jag läser massage steg 2 på Hälsoteket i Malmö. När jag är klar kommer jag bli massageterapeut vilket innebär mer kunskap om triggerpunkter, PNF och PIR(olika typer av muskeltöjningar), idrottsmassage, patologi och mycket mer. Ser verkligen fram emot det! Kändes roligt att träffa några från ”gamla klassen” och att ha några i klassen som man känner och kan diskutera med. Det roliga med den här typen av kurser är att kursen är verkligen blandad av jättemånga olika människor. Allt från människor som jobbar som massörer till människor som jobbar med något helt annat och har massagen vid sidan om. Blir en salig blandning av kunskap och idéer!

massage

Kör en liten formstatus också, denna bilden tog i söndags under formkollen som nu sker varje vecka för att se att jag ligger rätt i fas. Känns som att det börjar hända saker nu 🙂 Riktigt kul! Längtar till scenen i november.. 13 veckor låter lite men 3 månader låter mycket, och ja, det är faktiskt 3 månader!
backaugustiTräningen rullar på finfint, taggad till tusen och styrkan finns fortfarande där. Maten rullar också på, njuter för fulla muggar av allt jag får stoppa i mig^^ Kommer njuta ännu mer när jag får sätta i mig Hägges rockyroad efter Luciapokalen…. MMMMMMMM! Har ni inte provat den så gör det, GARANTERAT BEROENDEFRAMKALLANDE!

 

Nej nu ska jag till mitt andra hem, GYMMET såklart. Här har ni i alla fall fått en liten uppdatering så att ni vet att jag lever! 😉

Träna hårt!

doublebicep

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)