Your mind will quit before your body does. Push your limits!

22 augusti, 2014
22 augusti, 2014

Idag var verkligen ett sånt pass som jag utmanade mig själv på. Igår på spinningen så sa jag nåt rätt smart till deltagarna(ja ibland kan till och med jag). Mitt i en jobbig låt(under vilan i en intervall såklart) så sa jag att nu ska vi prova nåt nytt, vi ska gå ut ur vår comfortzone. Vi ska ge det där lilla extra och lämna trygghetszonen, då ser vi att vi faktiskt kan mer än vad vi tror. Och jävlar i vad det gick. Alla var grymt duktiga och gav verkligen ALLT! Vi var allihop rätt så dyngsura av svett efteråt.

Tillbaka till min poäng, jag körde axlar idag. Har sovit rätt dåligt inatt men vaknade ändå kl 8 och tänkte att jag lika gärna kunde gå upp, äta och sticka och träna. Jag visste att jag skulle vara trött men det kändes också rätt onödigt att ligga kvar i sängen och låta dagen bara gå. Taggad, ganska pigg i kroppen och fokuserad stack jag till gymmet. Men när jag väl skulle börja träna så kände jag att shit, kroppen ville inte alls samma sak som jag ville. Jag är ju dock inte den som backar utan jag tog det hela som ett mental träningspass. Jag kände att kroppen var lite motstridig och jag hade sovit dåligt. Men å andra sidan så äter jag bra och har sovit bra hela veckan annars. Så att ge upp fanns inte på kartan. Allt mitt fokus låg på teknik och kontraktion i musklerna som jag ville träna. Vikterna spelade ingen roll. Jag ville ha flyt, muskelutmattning och tryck i musklerna. DET kan jag ju säga att jag fick. Passet blev godkänt men varje rep, varje set.. var jobbigt. Jobbigare än vanligt. Men jag genomförde passet på bästa sätt och gav mig inte. Så idag var egentligen ett riktigt jäkla bra pass på många plan, kontraktionsmässigt, tekniksmässigt och mentalt. Hur gick er träning idag? 🙂

 

teammmsports.

 

Why be average when you can be more?

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)