Oooops.. blev visst en vilodag.

15 november, 2012
15 november, 2012

Tanken var att jag skulle köra rygg och marklyft idag, redan på förmiddagen började jag tagga upp mig själv för lite tunga lyft. När klockan slog 16 började jag ladda med min träningsnutrition och allt var frid och fröjd.

Men när det började bli dags att röra sig mot gymmet var jag så pass inne i det jag jobbade på och hade så roligt att jag inte hade lust att slita mig, kände att jag heller ville sitta kvar och jobba lite extra när jag ändå var ”in the zone”. Så istället för träning blev det två timmars extra jobb bara för att det är så jävla roligt! 🙂 Så otroligt skönt att jobba i Stockholm igen. 20minuter till jobbet istället för nästan 2 timmar!

Jag får helt enkelt köra dagens pass imorgon istället, lite extra vila inför ett markpass har ju aldrig varit till någon skada direkt 🙂

Fatshark <3

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest