Slakteri-Odenplan, bröstfilé på menyn + träningsnutritionsupplägg

5 november, 2012
5 november, 2012

Jäklar va härligt det är att träna nu! Alla småskador jag dragit på mig är som bortblåsta, styrkan känns bättre än någonsin. Har sedan någon vecka snott lite ideér från Joacim Bartoll och lägger ganska många kalorier på träningsnutrition, dvs jag laddar på innan och under träningen med snabba kolhydrater och protein. Allt i flytande form för att så snabbt som möjligt få ut det i kroppen och musklerna.

Så här ser mitt upplägg ut.

60min innan träning:
15g BCAA (protein)
50g Sloow Carbs (kolhydrater)

30min innan träning:
15g EAA (protein)
15g BCAA (protein)
40g Maltodextrin alt. Vitargo (kolhydrater)
5-10g 3ph-cm Kreatin (styrka)
1 skopa Citruline Malate (galen pump!)

Under träning:
20g Maltodextrin alt. Vitargo (kolhydrater)
30g Hydrolysat (protein)

Efter träning:

30g Diet Fuel Double Rich Chocolate (protein) <<<< GALET GOD SMAK!
20g Maltodextrin (kolhydrater)

Detta ger en rejäl energiskjuts och maximerar muskeltillväxten hoppas jag 😀 Har aldrig känts såhär bra på träningen förut! Just nu har jag helt lagt av med tratitionella PWOer, detta upplägg her all energi som behövs.
Har ni känslig mage rekommenderar jag att ni väljer Vitargo istället för Maltodextrin, då det är mycket skonsammare för magen.
Testa det och se om ni gillar det lika mycket som jag gör! Tror inte ni blir besvikna. :)

Nog om det, nu till dagens pass. Blev lite lättare bänk än förra veckan eftersom jag tränade själv idag, iallafall till en början. Så när jag inte hade någon passare så vågade jag inte testa lyckan allt för mycket i bänken. Det kom fram en läsare och hälsade när jag satt och återhämtade mig efter ett set, riktigt kul när folk vågar komma fram, jag ser nog ofta sur ut, men är för det mesta snäll och trevlig om någon vågar säga hej 😛

Bänkpress
10x50kg
10x70kg
5x100kg
5x110kg
5x120kg
5x130kg
3x140kg
3x140kg
10x110kg
5x110kg

Nöjde mig så med vanliga bänken och gick för att leta reda på nästa övning, sprang då in i John Avsan, vinnare av förra årets DC, långa klassen, han körde Decline bänk, något som jag nästan aldrig provat på, så jag hakade på honom och körde några set. Riktigt skön övning, om något krånglig att sätta upp.

Decline Bänk
10x100kg
6x120kg
6x130kg

Lutande Hantelpress
10x36kg
10x45kg
10x45kg
9x45kg

PecDec 5 set

Skönt pass, kände mig riktigt stark även om jag inte var upp på några rekordvikter, men det finns många kilon att hämta känner jag :) Även skoj att träna med John, han matchar mig/är starkare än mig i nästan allt, riktigt inspirerande! Gäller att prestera då så man inte ser svag ut 😉

Imorgon är det dags för passet jag gått o längtat efter i en vecka nu! Knäböj med Petter! Känns allt bra kanske jag försöker gå för någon form av PB, vi får se helt enkelt :)

Dags att lira lite Witcher 2 innan det är dags att sova. Vi Hörs!

20121105-220401.jpg

kommentarer, 608 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest