Bastuböj

6 november, 2012
6 november, 2012

Älskade benpass! Höjdpunkten på träningsveckan, när man får känna sig stark och manlig med 200kg vilandes på axlarna och kämpa mot en gravitationskraft som inte vill annat än att köra ner dig hårt och skoningslöst i golvet. Kvällesns pass bjöd på lite extra underhållning i form av en trasig AC på Sats Medis. Det var rena bastun där och det tog helt klart ut sin rätt på passet, men jag kämpade på så gott det gick ändå. Eftersom jag tränade med Styrkelyfts-Gurun Petter Jonsson gällde det att leverera. Jag tror jag eventuellt utlovade nån form av PB igår. Osäker på om det blev ett, kan kanske vara ett rep PB på sista böjsettet…

 

Petter påväg att böja en av många 5or på 170kg, ni ser ju på leendet vilken liten respekt han har för vikten, lekande lätt!

Hade tyvärr glömt mina älskade knävärmare hemma, och jag märkte direkt att jag kände mig osäker utan dem, gamla knäkänningar gjorde sig påminda, får inte glömma värmarna till nästa pass…
Knäböj

10x 70kg
10x70kg
10x70kg
(Petter anslöt här så jag började om)
10x40kg
10x60kg
10x80kg
5x100kg
5x120kg
5x140kg
3x160kg
3x180kg
1x190kg
1x200kg
8x170kg (Film)

Frontböj Med Stop
5x60kg
5x80kg
5x100kg
3x100kg
Länge sen jag körde nå Frontböj alls, aldrig kört med stop! Kändes rejält i korsryggen, bra övning som nog kan hjälpa till i Marklyftet! :)

Benpress 5×10 (varierande vikt)

Benspark 5 set

Huvudvärk, troligtvis pga syrebrist och värmeslag fick mig att ge upp passet här. Men jag känner mig rätt nöjd till trots! Det går åt rätt håll :)

 

Igår var min baby Ylva och plåtade sig hos vad som visade sig vara en otroligt duktig fotograf. Kolla bara in det här smakprovet som fick mig att tappa hakan på tuben imorse!

Efter att ha sett den här bilden vill jag också plåta med honom! Ruggigt bra!

Ska bli spännande att se vad mer för bilder de fick fram igår, Ylva var iallafall helst lyrisk när hon åkte hem :)


Nog babblat, er tur nu, Vad har ni tränat idag?

kommentarer, 281 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest