Veckans dietmat och nu har man trillat ner under 100kg gränsen!!!

8 juli, 2014
8 juli, 2014

Ny vecka och lite annat på tallriken…man måste ju förändra maten lite med jämna mellanrum så det även är gott att äta mat under diet. Det finns två anledningar till att jag tycker om just grytor, den första är att det blir inte lika torrt som om man bara skulle ätit till exempel kyckling och ris utan sås samt att även om det tar ca 3,5 h att göra maten så går det mycket snabbare än om man skulle göra massa mixgrejor….det är bara att köra ihop grytan och koka pasta/ris sen är man klar :-).

IMG_5965 (1280x960)

Blev en bra grytbunke för 5 dagar…..svälta vill man ju inte.

IMG_5967 (1280x960)

Så här ser veckans matfördelning ut…..fortsätter naturligtvis med periodisk fasta och pulser då det fungerar klockrent på mig ;).

Vågen i morse visade på att det kommer bli en bra viktnedgång/bra dietvecka denna veckan ;), nu har man gått ner till tvåsiffrigt och vi har bara kommit halvvägs än så länge inför nästa statusuppdatering :-). Hmm kan det bli rekord denna veckan med chinsen och dipsen…vore spännande att kunna ligga där redan nu!!!

 

Träningen: Lätt vecka med mjölksyra.

Om söndagsträningen gick bra så måste jag säga att det gått tvärtom när det kommer till måndags och tisdagsträningen……energin har liksom bara varit som bortblåst och vi har fått kämpa oss igenom våra pass….dietmat, hård träning, grym värme och ännu varmare på jobb sätter lätt sina spår…värmen om man nu ska klaga vilket man egentligen inte skall göra, tar rätt mycket på krafterna. Fast om man vänder det till något positivt så orkar man härda ut nu och prestera så blir det lättare/grymt bra sen ;).

Måndagsträningens två pass bakade vi ihop till ett pass…axlar och intervaller….då vi hade en del timmar framför oss på kvällen med dietmatslagning :-).

IMG_5969 (1280x836)

IMG_5968 (1280x957)

Militärpress…brukar köra vart annat set bakom och vartannat framför……..

IMG_5970 (1280x1031)

Avslutade passet med lite intervaller i lut….stegrade denna dag det till 8% lutning, 11 km/h, och målet var 3 minuter på första men det gick inte av ovanstående skäl utan orkade bara hålla ut i 2,5 minut….skam den som ger sig, under morgondagens intervaller skall det gå :-).

Tisdagsträningen:

Benens framsida, baksida och vader på morgonen. Blev knäböj, benpress, raka mark och sittande vadpress i smithmaskin…..fick bra tryck i benen men vikterna var inget att skryta med ;)…..

Det var dagens ”enda” pass…..så nu är det strax tid för att belöna kroppen lite efter allt slit med ShapeRoll….tror kroppen kommer vara i högform imorgon igen :-).

Fått en hel del frågor om vilka kosttillskott vi har i övrigt under diet så JAG LOVAR att jag snart kommer göra ett inlägg med det och anledningen till att det tas.

SIMMA LUGNT OCH HA EN FIN KVÄLL…….

kommentarer, 840 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!