Plötsligt händer det :-)!!!

24 november, 2014
24 november, 2014

Var ett tag sedan man fick chansen att sitta framför datorn och blogga…..dygnet har helt enkelt helt för lite timmar :-), så si så där en 30 timmar per dygn hade varit lagom för att ha en liten liten suck av en chans att hinna med allt det man vill göra. Men varför klaga man får ju hålla på med det man vill och brinner för….tävla är så j* roligt och belönande efter allt slit man lägger ner för att bara kunna komma upp på scenen. I mina ögon är alla vinnare som lyckas/orkar ta sig till just scenen med allt det innebär…..

 

Måste ju redan nu säga att tävlingsåret har varit helt fantastiskt och jag är sjukt stolt/nöjd över det jag presterat. En 3:e plats bland svenskarna på SM i AF, en 11:e plats på CBB SM trots dåliga poser&färg och nu ett DC GULD :-)….och då har vi snart ett stundande LUCIA, där vi är hela 38 stycken anmälda i långa CBB:en. Kan väl villigt erkänna att jag just nu i skrivande stund inte riktigt har fattat helgen resultat, hunnit smälta det, och har lite svårt att ställa om psyket för att ladda om till scenen på lördagsmorgon…..men det löser sig alltid, brukar ha en tendens att tagga igång när startsignalen går ;).

 

DECEMBERCUPEN:

Gick helt klart över all förväntan då jag egentligen bara hade ett mål och det var att gå in på scen och ha förbannat roligt precis som jag alltid har. Allt stämde denna tävling, färgen, tömning/laddning och jag hade en god känsla med mig in på scen….var helt avslappnad och känslan av att försöka dominera (på mitt sätt då genom att ha roligt) hela vägen fanns i kroppen och jag tror det syntes på scen.

Men SJUKT PAFF måste jag säga jag blev när jag stod på prisutdelningen och det visade sig att jag rakt igenom hade fått 1:or av alla domarna, genom alla momenten :-)……

IMG_1172

DC GUUUUUUUULD :-)!!!

IMG_1105

IMG_1112

IMG_1124

IMG_1146

 

IMG_1145

 

IMG_1144

 

IMG_1125

 

IMG_1149

 

TÖMNING OCH LADDNING:

Tänkte berätta lite hur vårt har sett ut och kommer se ut under denna vecka. Vi körde en tömning och laddning inför DC och nu skall vi testa en ny tömning och laddning inför LUCIA….ska bli spännande att se om det kommer fungera :-) med två i rad eller man kommer se ut som svampbob efter detta/på scen…..man måste ju testa annars får man ju inga svar, eller hur? Man lär så länge man lever ;).

Till DC:

Söndag-onsdag kördes det på 12 g salt och 9 liter vatten. På torsdagen kördes det sedan 6 g salt och 3 liter vatten innan 12:00 och därefter 3 liter vatten resten av dagen….för att sedan strypa vattnet helt fram till lördags morgonen om man bortser från ca 0,5 l vatten i kaffe under fredagen.

Till LP:

Slopar söndagen och tar måndag-onsdag med 12 g salt och 9 liter vatten för att sedan på torsdag köra samma som torsdagen innan…sen stryps det.

Anledningen till att man kör detta om man nu beslutar sig för att göra det är att det driver ut saltet i urinet som i sin tur binder vätskan i kroppen….alltså kan man bli hårdare om man träffar rätt :-)……ÄR ETT LITET VÅGSPEL DENNA GÅNGEN DÅ JAG INTE VET RIKTIGT HUR DET KOMMER FUNGERA MED TVÅ SÅNA I RAD…….

Bjuder på det fria programmet i länken under….lite bråttom, ur sync och lite ostabil men sjukt roligt var det……

DC CBB +180 cm

HA DE BÄÄÄÄÄST OCH VI SES VÄL PÅ FITNESSFESTIVALEN???

kommentarer, 482 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!