9 veckor kvar :-)…..

6 juli, 2014
6 juli, 2014

Ja tiden går snabbt nu tycker vi, känns som om vi igår sa att det var 10 veckor kvar men vi ska inte klaga för med 9 veckor kvar till SM så känns allt bara bättre och bättre……känns som vi har lagt träningen på en rimlig nivå och fördelningen av intervaller/styrka är precis som den skall vara :-). Med start från idag så har vi ändrat lite i upplägget…kommer längre ner i bloggen ;).

 

Fredagens träning:

Fredagens träning bestod ett armpass och intervaller efter det…..vanligtvis kör vi intervaller på morgonen och armar på eftermiddag/kväll men kände att det räckte med ett pass denna dag…..och vilket pass det blev :-).

IMG_5943 (1280x1280)Fia uttryckligen bombade på med dipsen…..32 st och nytt PB redan nu, oj va många det kommer bli på SM :-).

 

IMG_5941 (1280x1280)

Hmmm 32,5 kg hantlarna i bicepscurl kändes lätta……styrkan finns kvar trots diet :-).

Nu börjar vi som jag säkert skrivit i någon blogg innan att anpassa längden på intervallerna till hinderbanans ungefärliga tid……tanken var att jag skulle kört första intervallen i 7% lut 11 km/h och göra detta i 3 minuter men kroppen kändes oförskämt pigg så det blev en 4 minutrare på första….det tar sig ;)…

 

Lördagen var en höjardag/ätardag med enbart en PowerWalk på morgonen…….

IMG_5888 (1280x960)

Finns det något godare än lasagne/lasagnett…..gott gotti gott gott.

IMG_5891 (960x1280)

 

Dagens träning:

Nu ändrar vi om lite lätt i söndagsträningen, samma upplägg med chins och dips tillsammans med hinderbans träning men ändra sättet vi kör chinsen/dipsen på.

Med start nu och ett tag framåt så kör vi riktig mjölksyra på dessa passen med superset. Blir chins/latsdrag * 2 med olika vikter i varje set och blir dips/dips bänk med vikt och utan vikt i ett set….det bränner gott i kroppen, mjölksyrenivån skall höjas.

IMG_5940 (1280x1280)IMG_5937 (1280x1280)Går bra nu och antalet är just nu till belåtenhet med en bra bit kvar till SM.

Helt färdig efter flertalet set på detta sättet och sen krydda vi till det ytterligare med intervallträning/viktbäring fram och tillbaka…….varje intervall var 4 stycken vikter som skulle färdas en åt gången 15 meter och sedan tillbaka….ha ha såg ut som man duschat efter ;).

 

Formen blir bättre och bättre och jag avslutar bloggen med en bild från formen i fredags…….

IMG_5942 (1280x1280)Ha en fortsatt mysig söndag……………….

 

kommentarer, 527 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!