Dietstatusen och formbilder på oss båda 9 veckor innan SM :-)!!!

4 juli, 2014
4 juli, 2014

Lite halvseg så här på morgonen efter lååång vecka med mycket träning och jobb ska jag försöka skriva en hyfsat vettig och innehållsrik blogg (ha ha hur det nu skall kunna gå till när jag inte gör det i normala fall). Träningen rullar på bra och det känns oförskämt bra på alla plan, dock är det precis som det skall vara att man är lite segare i kroppen så här på slutet av veckan under diet…..men det skall vi fixa till då det juuuu är fredag och vi är lediga i helgen samt att det imorgon är ätardag :-). Hmm har sjuka cravings efter knäckebröd, makrill och ägg……blir en bra start på ätardagen imorgon.

 

TRÄNINGEN: TUNG VECKA

Onsdagen påbörjades tidigt på morgonen med intervallpass. Nu börjar vi styra upp lite hur dessa skall se ut inför SM/hinderbanan med att efterlikna tiden så mycket vi kan och de första intervallerna, alltid i lut, kördes i 3 minuter. Måste bara påtala att det kändes oförskämt lätt…..mycket bättre syresättning och fick inte den mjölksyran som jag brukar dra på mig på benen under intervaller….jag tror stenhårt på att det beror på att vi börjat gå nu kontinuerligt på ShapeRoll :-). Läs gärna mer om detta på www.inspiration4u.se.

 

Kvällspasset blev favvopasset med rygg….och som alltid så domineras detta pass av chins, denna gången viktade explosiva.

IMG_5761 (1280x923)

 

Torsdagsträningen blev ett förmiddagspass med bröst och axlar, jag körde detta hela passet medan Fia körde lite mindre övningar och avslutade med cardioträning. Anledningen till att bröst och axlar var sammanslaget var som jag skrev i en tidigare blogg att vi missade helt söndagens träning på grund av inventering…..ibland får man pyssla lite för att få ihop det ;).

IMG_5773 (1216x1280)

Snedbänk hantel är den absolut bästa övningen enligt mig ;).

 

Avslutade denna dagen med Shaperoll………kroppen behöver mycket ömhet och kärlek när man är inne i en så tung/tuff period vi är i nu….

IMG_5822 (1147x1280)

Med tanke på vad detta har visat för resultat under träning så har vi nu beslutat att få in detta minst två gånger varje vecka….och man märker tydligt nu efter ett antal gånger att alla spänningar m.m släpper mycket snabbare när man kör det :-)….

 

DIETSTATUS:

IMG_5802 (960x1280)

Vikt: 100,9 kg  + 0,4 kg denna veckan.

Midja: 86,5 cm  – 1 cm.

Stuss: 102,5 cm  -1,5 cm.

Allt går enligt planen :-) och viktmässigt är det inte så viktig utan det är måtten som jag tittar på. Visar bara på att det var som jag trodde förra veckan att jag hade en sämre vätskenivå än jag borde.

 

IMG_5797 (960x1280)

Vikt: – 1,3 kg denna veckan.

Midja: – 1 cm.

Stuss: -1,5 cm.

Går riktigt bra nu efter vi har stuvat om lite i hennes kostintag och övriga mått hade med minskat…..formen och formerna tar sig :-).

 

Lite smått och gott så här mot slutet av veckan…..idag skulle vi kört ett intervallpass på morgonen och ett armpass på kvällen men vi tog några nya beslut och då blir det ett pass armar uppföljt av intervaller. Kommer mer om det på nästa blogg…..HA EN MYSIG HELG.

 

 

kommentarer, 504 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!