Ny vecka, ny dietmat och träning förstås!!!

1 juli, 2014
1 juli, 2014

Med anledning av inventering i söndags på jobb så ”bröt” vi vår semester en dag tidigare än vi planerat för att vara tillbaka i butiken. Och alla som vet hur en inventering går till och hur tidskrävande den är förstår då att vi helt missade söndagsträningen tillika så morgonträningen igår, alltså med andra ord ligger vi en dag och en halv dag bak då vårt schema börjar på söndagar….nåja vi skall nog fixa till det på något sätt och inventeringen gick hyfsat smärtfritt, så varför klaga, då allt hann falla på plats innan vi öppnade butiken igår morse :-)…….

 

TRÄNINGEN:

Igår kväll/eftermiddag så blev det söndagens pass…….

IMG_5721 (960x1280)

Massor av chins…..

Blev ett riktigt bra pass jag bara var 2 reps i chinsen från mitt PB trots jag vägde 103,8 kg under träningen (kläder&normalvikt). Tävlingsvikten beräknas till 94-95 kg (utan kläder ;))….så det känns rätt gött att nästan redan vara där…kan bli intressant under fortsättningen av dieten. Dipsen visade samma tendens och tecken :-).

IMG_5731 (1171x1280)

Och naturligtvis massor av dips ;)…………

Fia ökar nu också succesivt antalet i både chinsen och dipsen efter hon stått still ett tag, en grym fighter…..vi siktar mot stjärnorna :-).

Avslutade passet med intervaller…..skall man vara fin får man lida pin.

IMG_5734 (1280x960)

Helt okej vy om man nu skall köra det inomhus…..

 

DIETMATEN DENNA VECKAN:

Rakt hem efter träning och sedan var det dietmatslagning för oss båda, för hela slanten, långt in på kvällstimmarna. Nytt matschema för mig denna veckan med lite annat gott att äta.

IMG_5737 (1063x1280)

Fortsätter ligga på ungefär samma intag som förra….

Kör en så kallad periodisk fasta ala special med pulser de timmar jag ”fastar”….funkerar klockrent på mig och dessutom vet jag att jag får tillräckligt med protein i mig för att skona så mycket av muskelsvinnet jag kan.

 

IMG_5756 (1280x1280)Blev riktigt smarrigt, man kan göra god mat fastän det är bra mat. Blir en hel del mat med :-).

 

I morse körde vi vårt första ShapeRoll ”pass”, www.Inspiration4u.se, denna vecka och tanken är att vi skall försöka få in två i vecka….kroppen behöver också lite omtanke och ömhet i bland för att må bra. Och jag måste medge att intervallpassen och kroppen känns betydligt lättare sedan vi börjat med detta…blir till exempel inte stum lika snabbt i benen under intervallerna som tidigare, spännande uppfinning denna :-). Supernöjda.

IMG_5755 (1280x1280)

IMG_5753 (960x1280)

Avslutade denna låååååånga dag med ett benpass för mig i form av knäböj, benpress och raka mark. Fia körde lite lätt ben hon med för att sedan avsluta passet med förbränningsträning. Hon har lite annat prio än mig då jag har tur med att jag har lätt för att tappa det jag vill under diet.

 

Så kan väl avsluta bloggen med att det känns riktigt bra än så länge med alla momenten, träningen och dieten. Låg idag redan på samma morgonvikt som jag gjorde i fredags trots ätardag i lördags….så där ligger jag faktiskt en dag förre ;).

 

Natti natti måste det nästan skrivas nu….sussa så sött.

 

kommentarer, 679 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!