Dietstatus, shaperoll, träning och formbilder!!!

28 juni, 2014
28 juni, 2014

Ytterligare två dagar har gått och nu kan man verkligen säga att det är 10 veckor kvar till SM ;). Känns sjukt bra, grymt taggade och vi ligger i en riktigt bra fas i år, om man då jämför med förra året då man knappt fick ihop någon träning alls inför SM med 250-300 h/månad i butiken. Inte konstigt att man inte alls var i toppform när det kom till konditionen eller mjölksyran, men det skall inte få hända i år :-)…..jag kommer bli en livsfarlig gammal gubbe för de övriga ungtupparna.

IMG_5645 (1280x960)

Min absoluta favvokombo av produkter innan träning….kickar igång en rejält och sviker en aldrig ;). Tillsammans med Agmatine de passen man vill ha extrem pump.

 

DIETSTATUS:

Efter första ”riktiga” dietveckan så sa det bara slööörp och jag rasa massor i vikt och omkretsmått. Nu får man väl se det med en lite nypa salt denna gången då detta är ändringar sedan två veckor tillbaka då vi var iväg på semester i stuga förra veckan och inte höll en direkt diet utan bara tänkte lite på hur vi åt.

VIKT: 100,5 kg…..- 1,8kg ljuger troligtvis lite då jag själv kände att jag hade lite dålig vätskebalans, men det gör inget då vikten inte är det viktiga utan måtten.

MIDJA: 87,5 cm…. – 1 cm.

STUSS: 104 cm…. – 1,5 cm.

En bra start med andra ord…tar en del andra mått med men de var i stort sett oförändrade, som till exempel armarna för att kontrollera så jag inte tappar muskelmassa. Så länge armarnas mått är samma och magen minskar ligger man bra i dieten :-).

 

FORMBILDER:

Bjuder på lite formbilder redan nu…..alltid roligt att se hur och vilken skillnad det blir fram tills tävling.

IMG_5691 (994x1280)

IMG_5692 (776x1280)

IMG_5702 (960x1280)

Hård skall bli hårdare……finns potential för båda känns det som :-).

 

ÄTARDAGAR:

Detta är alltid en diskussion och väldigt olika tankar på hur var och en som dietar gör med sina ätardagar och om man har någon, jag brukar faktiskt ha i alla fall hela lördagen då jag har en tendens att rasa för fort annars men i år börjar vi med att ta ett mål mat på fredagkvällen för att köra pulser fram tills vi höjer upp det på halva/sista delen på lördagen. På ätardagar äter man helt enkelt vad man vill, så gör jag i alla fall då även detta är olika från person till person.

IMG_5696 (1280x960)

En helt okej fredagsmiddag på Mi&Ni….Fia var mer försiktig 😉 med lite tortellini och tuppkött. Hmm vattnas i munnen bara jag ser bilden.

Ikväll blir det tacoskväll…..helt okej mat faktiskt trots man har ätardag….och så j* gott!!!

 

TRÄNINGEN: Fortsatt mjölksyre vecka….minst 12 reps/set.

Gårdagens träningen blev bara ett armpass och inte två pass som planerat då badet hägrade för barnen…….har man semester så har man :-). Fia körde faktiskt lite mindre övningar på armar och kompletterade upp det med intervaller….hon krigar på.

Lite bilder från vilka övningar som kördes…. förutom då faktiskt dips som helt naturligt dominerade passet.

IMG_5699 (960x1280)

IMG_5701 (1007x1280)

IMG_5700 (848x1280)

Pump it up nooooow…….build some muscle.

 

Idag blev det bara en PowerWalk och vi kommer avsluta med shaperoll.

 

SHAPEROLL:

Hittat ett nytt grymt sätt att aktivera, stimulera och massera kroppen på……börjat gå på shaperoll minst två gånger i veckan utöver vår vanliga massage för att aktivera lymfsystemet, bli av med slaggprodukterna och bindväven, läs mer på www.Inspiration4u.se. Vi körde förra i måndags och kommer köra en idag….har helt sjukt nog fortfarande träningsvärk i benen, jag som nästa aldrig får träningsvärk där alls. Jag är såld ;).

IMG_5591 (1280x1017)

IMG_5593 (960x1280)

Ha ha ställningarna kan väl diskuteras, eller?…..men nytta gör det ;).

Ska bli spännande att se vad detta kan göra för kroppen nu framåt……….

 

Ha en fin lördag så ses vi igen……

 

 

kommentarer, 493 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!