Sjukt nära nu och ruskigt taggad :-)……..

1 oktober, 2014
1 oktober, 2014

Nu är det riktigt nära nästa tävling (SM i CBB +180 cm) och jag känner mig sjukt taggad inför stundande ”allvar”. Älskar att stå på scen, träffa alla grymma atleter och göra det man brinner för ;).

 

Som jag skrev i förra så började tömningen och laddningen i söndags med 12 g salt och 9 liter vatten vilket också resulterade i en viktuppgång och släthet, men det är precis som det skall vara för att nu börja tappa mer och mer och vara stenhård på söndag. Dietmaten har varit precis samma som resterande veckor. Så här har det/ser det ut…….

Vikt fredags: 90,7 kg.

Vikt måndag hade jag gått upp till 92,4 kg. Vilket är helt naturligt om än tufft :-) för psyket. Salt med vätska driver helt enkelt ut saltet ur kroppen/blodet, detta gör att längre in på veckan har man inte massa salt i kroppen som binder upp vätskan ;).

Vikt tisdag hade det börjat släppa 91,8 kg.

Vikt idag var 91,3 kg.

Vikt imorgon är förhoppningsvis samma som i fredags eller lägre….för att sedan dag för dag tappa mer och mer av vätskan i kroppen. På fredag droppar jag saltet till 6 g innan lunch och 6 liter vatten (3 innan lunch och 3 under resten av dagen) för att sedan inte ha något salt alls under lördag och nöja mig med 0,5 l vatten, blir väl två Robban kaffekoppar och sedan får man hålla igen :-). Get Ripped :-).

Har idag börjat ladda på mer kolhydrater steg för steg mot söndag……

IMG_7536 (1280x1280)

Så här ser planen ut med lite fria tyglar på lördag med att om formen tillåter det ladda på mer ytterligare kollisar.

Dagsformen idag är god, om än lite vätskefylld fortfarande framför allt mellan muskel och hud men hoppas ju på bättre och bättre hårdhet inför söndag……det är ju först då man skall vara i bäst form och inte idag.

IMG_7529

Spännande att se vart det slutar!!!

Träningen denna veckan består enbart av högreps pass med 12-20 reps/set och då som jag skrivit innan bara överkropp….så vätskan har en chans att försvinna i benen, tar liksom lite längre tid än över resterande kropp. Sista pass lutar åt imorgon…..dock sugen på att köra ett på fredag med men borde nog hålla det :-).

 

Avslutar väl bloggen idag med ett lite fika/lunchtips……..

IMG_7523 (960x1280)

Pannkakor/omelett.

300g äggvita

1 dl minimjölk

40g body-science casein vanilj/päronsplit.

Green Valley sås.

Vad kan man säga smaskigt värre och en riktigt proteinbomb med hela ca 65g protein på ynka 270 kcal. Borde finnas med i allas dietschema.

 

kommentarer, 423 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!