Bara en vecka kvar TAGGAD :-)…….

27 september, 2014
27 september, 2014

Ja då är det bara en vecka kvar till nästa tävling CBB SM i Västerås ;)…..sjukt taggad och laddad, var faktiskt inga som helst problem att ladda om, tända till och börja fokusera inför denna tävlingen trots det bara är 3 veckor sedan jag nu stod på scenen i AF sist. Snarare tvärtom då det var sjukt nice att börja köra ”vanlig” styrketräning igen utan att bara nöta kondition och chins/dips :-). Kommer bli ett sjukt startfält på hela 18 stycken deltagare i +180 cm…..

 

Dessa veckor har jag gått riktigt lågt i intaget och legat strax under 2000 kcal och det har gett resultat…….träningen har innefattat 6 stycken styrkepass i veckan med 15-30 min trappmaskin innan varje….ingen annan cardio har gjorts.

IMG_7422 (1280x960)

Liten och klen men ren ;).

 

Vågen visar 3,3 kg mindre veckan innan AF SM, 1,3 kg mindre redan igår om man jämför med morgonvikt på tävlingsdagen efter tömning och laddning…..nu är det bara att hålla tungan mitt i mun och hoppas på att min´nya tömning och laddning fungerar :-), behöver testa en ny då jag inte kände att jag fick den utdelning jag ville ha på förra….

Ben och trappmaskinen kördes sista passet i torsdags….allt för att inte belasta dem massor i jakten efter att inte vara svullen utan få dem så hårda de kan bli. Trappmaskinen har nu byttats ut mot poseringsträning innan gympasset…..tycker dem är sjukt svåra att få till men det är bara att tugga på.

 

Träningen kommer fortskrida fram tills torsdag då jag inte går upp på scen förrän på söndag…….kommer bestå i högrepare med 12-15 reps/set. Laddningen kommer starta redan imorgon (söndag) med normal dietmat tillsammans med 12 g salt och 9 liter vatten. Detta kommer hållas fram till torsdag, fredag så drar vi ner det till 6 g salt och 6 liter vatten för att sedan bara ha 0,5 l vatten på lördag…….hård skall bli hårdare :-). Från onsdag kommer det ökas succesivt med kollisarna, 50 g om dagen. Ligger just nu på 145 g. Ja detta kan man väl lite kort och lätt säga är mitt nya upplägg.

 

Lite bilder från fredagsformen…..kan ju faktiskt säga att det var ännu hårdare i morse ;)…mindre vikt på vågen än den ovan.

IMG_7462 (840x1280)

Står lite snett med vänster axel för högt upp och har lite fel fotinsättning men man börjar ändå skönja hur det kan sluta efter tömning och laddning :-).

IMG_7427 (960x1280)

TRYCK :-)!!!

IMG_7406 (996x1280)

Nu kör vi det sista….bara att tugga på…..kan det bli mitt livs form???

HA EN UNDERBAR KVÄLL OCH HELG!!!

 

 

kommentarer, 493 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!