Nya mål och dem är nära ;).

15 september, 2014
15 september, 2014

Ja det var ett tag sedan jag blogga, helt enkelt har jag varit riktigt urusel på detta. Men till mitt försvar måste jag säga att det har varit svårt att få ihop det med all träning inför SM i AF, 4 barn, dietmatslagning, årsjubileum i butiken m.m. Tyvärr är det ju så att dygnet har haft för lite timmar :-). Skall försöka bli lite bättre på detta och kör en kortis nu ;).

 

SM hur gick det?

Kände att jag gjorde ett helt okej SM med facit i hand. Blev en 3:e placering bland svenskarna (SM 3:a)…..

Dock blev jag återigen lite besviken på hur man hela tiden ändrar förutsättningarna för de som deltar, det gäller verkligen att man har tränat på ”rätt” teknik för dagen och på det sätt man kan genomföra momentet för att maximera ut antalet chins och dips. Låt mig förtydliga lite, i år hade man återigen köp in ett nytt chins och dipsräcke där man som lång kille inte kunde hänga rakt utan slog i mellanstaget där nere hela tiden trots man körde spikraka chins. Mina tår stack ut under detta mellanstag när jag hängde fritt. Dipsräcket var maxbredd mina höfter och jag är van att köra breda dips. Detta kan verka lika för alla men så vill jag inte uttrycka det utan har man tränat in en teknik så är det den som gäller för maxprestation och ha då någon annan tränat på just detta sätt så har man fördel, än viktigare är det när man är tung och verkligen har slitit med tekniken och läääääänge för att göra många…..blev 24 chins och 32 dips….hade räknat med minst 28 chins och 38 dips och jag vet att det finns i kroppen och fanns i kroppen. Men som sagt jag är nöjd med min prestation och kunde inte gjort mycket mer med facit i hand.

Nåväl med detta sagt så slutar nu min satsning på AF på grund av för många om och men, känns lite som kraften går ur en när man lägger så mycket tid för att försöka vara bäst när det gäller och går över CBB :-). Blir till att prioritera ben nu framåt ;)…………

 

DCE_1995[1]

Grymt bra startfält med helt underbara atleter :-).

img_6252_540c9f8b2a6b22bf9f8ecd68[1]

Ha ha en talande bild när jag instruerar min fru…….lite som det ser ut hemma fast tvärtom då ;).

STUNDANDE MÅL ÄR NU SM I CBB DEN 5/10 i ett riktigt stort startfält med hela 18 stycken i + 180 cm. Ser detta året som ett lärlingsår när det kommer till denna gren och en start för att börja jobba på mina svaga punkter, bland annat då benen och vaderna, för att så småningom bli bättre i detta. Målet nu är i alla fall att bli hårdare än i AF:en och göra mitt bästa :-)……..sen får vi se hur långt det räcker. Kommer även att testa en ny laddning och tömning då jag inte tycker den andra har fungerar riktigt som jag vill.

IMG_7278

Nu snackar vi ligga lågt för att komma i toppform de sista veckorna in i mål :-).

IMG_7235 (706x1280)

IMG_7266 (1112x1280)

Formen tar sig och jag känner mig oförskämt taggad inför stundande tävling, älskar att tävla helt enkelt :-).

Nu skall jag bli lite bättre på att blogga….känns som det är lite mer tid nu när man släppt all hinderbans och intervall träning…blir trappmaskin en 1/2 timme innan varje styrkepass :-).

HA DET BÄST DÄR UTE SÅ LÄNGE!!!

kommentarer, 335 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!