Allt är lättare när man har semester :-).

24 juni, 2014
24 juni, 2014

Ja precis som överskriften säger så är det betydligt mycket lättare att få ihop allt man vill när man har semester och samtidigt inte missgynna våra barn lite tid och det de vill göra ;). För idag har verkligen varit en dag då allt gått i ett och med enbart roliga, mysiga och välbehövliga saker för kroppen, men vi ska inte förhasta oss utan vi börjar med gårdagens kvällspass :-)………….

 

Som ni såg i förra bloggen så har vi nu stuvat om lite i träningsupplägget och lagt allt på en vecka istället för som rullande innan, detta för att Fia skall få in betydligt mer förbränningsträning samt att det kommer/är mer och mer inriktat mot SM och det som skall utföras där. Men än så länge vibehåller vi att köra ett övningsschema under 4 veckor (vilket även detta kommer troligtvis ändras beroende på hur man ligger till längre in i dieten), varav varannan vecka är mjölksyra och varannan är tung. Startar alltid ett nytt schema med en ”lätt” vecka.

 

GÅRDAGENS KVÄLLSPASS blev ett riktigt mördarpass med mjölksyra axlar…..trots att man kände sig lite halvslut i kroppen efter morgonpasset och inledningen på dieten så kom den igång precis som den skulle efter man värmt upp :-). Brukar ta ett lite tag innan man hittar rätt i balansen i kroppen, hungern och energin efter en längre off-season period ;).

IMG_5557 (1280x960)

Stående Militärpress där jag brukar växla mellan att köra varannat set bakom och varannat framför……på 6:e setet riktigt brann det i bitarna :-).

IMG_5569 (1135x1280)

Drag till hakan med skivstång…….

Avslutade passet med dubbeldrag i kryssmaskin sittande för baksida axlar och shrugs hantlar……..riktigt nöjd med passet och armarna liksom bara hängde där :-) och visste inte vart de skulle ta vägen…….

 

DAGEN TILL ÄRA!!!

Ja idag har det varit en riktigt NICE dag. Vi gick upp i ottan för att hinna göra allt vi ville/skulle, vi började med….

Ett tidigt morgonpass på gymmet med ben på schemat för mig och förbränning i form av PowerWalk för Fia. Normalt hade Fia/vi gått ut och gått men med anledning av att båda hade olika pass och mitt var förankrat till gymmet så blev all träning inomhus….man tager det man haver. Styrkan och orken i benen var väl inte riktigt på topp efter söndagens och måndagens träning men skam den som ger sig, det var bara att kämpa på och det blev ett bra pumppass med än dock lite mindre vikter.

IMG_5568 (1280x960)

 

Efter detta var det bara att skynda sig hem för att svida om och iväg på massage…..blev idag överdelen på ryggen och axlar…välbehövligt för fortsättningen av chins&dips träningen. Vi brukar få in minst en massagetid varje månad för att vårda om kroppen lite då det blir en hel del träning oavsett om det är inför tävling eller bara normalt :-). Sen var det bara att slänga sig i bilen igen för att…..

 

komma hem och svida om igen, nu var det barnens tur. Badet nästa…..för lite mystid med dem och sol&bad. Den enda gången vi såg röken av dem var i stort sett när de åt, så jovisst det blev lite soltid för oss med :-).

IMG_5567 (1280x960)

Våra fina delfiner………var det inte Lotta på Bråkmakargatan som sa att jag kommer inte upp förrän jag är skrynklig :-).

 

Ja då var det bara in med alla barnen i bilen igen och hem för att äta dietmat, ris och kyckling…..och hmmm laga mat till dem, av någon konstig anledning så kurrade magen när man kände lukten av deras :-).

IMG_5573 (1280x960)

Fläskpannkaka oooooooo jag som älskar fläskpannkaka, rättvist eller hur ?

 

Inte nog med detta för när detta var klart så stack vi iväg för att testa en ny sak ShapeRoller……hört mycket om detta och att det skall vara bra för att få igång lymfsystemet och bindväven i kroppen vilket gör att man blir av med slaggprodukter, kan gagna en både off som on season i ens utveckling för att bli bättre, större och starkare. Just nu känner jag att jag behöver det och då framför allt på benen som kan behöva all den hjälp den kan få på vägen mot SM….de fååååår sliiiita :-).

Tack för intron Micke Björklund, gå in på www.inspiration4u.se och läs mer om du blev intresserad…….

Riktigt nice och det kändes gött för hela kroppen, det positiva var att man inte var beroende av hur massören tryckte utan det var bara att köra efter egen förmåga med det tryck man vill…..kommer bli ett par såna här ”pass” i veckan………

 

Nu har det varit en lång dag och den börjar gå mot sitt slut för en ny fullspäckad dag imorgon……..dags att avsluta med ett mål mat och lite slapp…nya hinder skall forceras imorgon.

 

Gottigottgott…….ingen dålig avslutning tycker jag…MUMSFILLIBABBA!!!

 

SOV SÅ GOTT ALLESAMMANS SÅ SES VI SNART IGEN.

 

kommentarer, 374 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!