Nu har dieten och kriget mot toppformen börjat på allvar :-)!!!

23 juni, 2014
23 juni, 2014

Nu har vi äntligen landat efter en helt underbar och avkopplande vecka i stuga i Ammenäs med alla 4 barnen…..Snacka om att man fått ladda batterierna med mys en hel vecka, precis som vi ville det skulle vara :-) för att nu köra järnet inför SM i AF den 6 september. Dock tog vi någon dag med aktiv ”vila” i form av PowerWalks och funktionell träning i den underbara miljön runt om oss där man förutom 😉 barnen då bara hörde fågelkvitter och ljudet av vind i träden…..så skulle man lätt kunna bo om det inte hade varit för allt det praktiska med barn, skola etc.

 

IMG_5477 (1280x1280)

 

IMG_5504 (1100x1100)

 

Veckan bestod mest i att slappa, med grillning, en runda till smögen, stranden, spel och helt enkelt bara vara. Tur med vädret hade vi med då det bara var en dag som regna bort men det hindrade inte barnen från någonting som ni ser på bilden nedan och då tillsammans med mycket spel så kom vi igenom den med utan några större problem :-).

 

IMG_5478 (1280x960)

 

IMG_5514 (960x1280)

 

TRÄNINGSUPPLÄGGET NU FRAMÅT:

Söndag: PowerWalk. Chins&Dips med intervall/hinderbana på kvällen.

Måndag: Morgoncardio. Axlar på kvällen.

Tisdag: Benpass.

Onsdag: Intervaller på morgonen och Ryggpass med chins på kvällen.

Torsdag: Bröst.

Fredag: Intervaller på morgonen och armar med dips på kvällen.

Lördag: Cardio.

 

Benpasset och bröstpasset har vi lagt ensamt då Fia inte prioriterar detta utan bara kommer köra någon övning för att avsluta passet med förbränningsträning. Kommer också att prioriera lite med jogging istället för PowerWalks då den både förbränner och ger lite mer kondition än PW.

 

DIETMATEN DENNA VECKAN:

Nu startar dieten på riktigt och kontrollerat för att komma i toppform till SM, är ute efter att komma in i min bästa form någonsin när det kommer till kroppsformen, mjölksyretåligheten samt konditionen.

Orkade ha ha inte skriva ut den och göra den ordentligt i datorn så ni för nöja er med bilden nedan. Summa kcal blir 2720 de dagar jag har ett pass och 2954 när det blir två pass per dag.

 

IMG_5551 (904x1280)

 

GÅRDAGENS PASS:

Blev ett riktigt bra startpass efter en veckas ledighet med chins&dips uppföljt av intervallträning genom vikt förflyttning 2*25 kg och 2*20 kg ca 15 meter, en åt gången och alla vikterna flyttades två gånger per intervall…..ha ha var jobbigt men behövligt :-).

 

IMG_5550 (1280x1280)

 

Började bra denna morgon med det blev 40 minuter cardio med lite PowerWalk och 5 km jogging…..nu är vi på gång!!! Uppdateringen kommer nu framåt bli lite bättre så ni kan följa maten/intaget och dietstatusen.

 

Ha de bäst…..NU KÖR VI!!!

 

 

 

 

kommentarer, 284 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!