Positiva besked ;) och en händelsrik helg!!!

25 maj, 2014
25 maj, 2014

Ja det var verkligen positiva besked från dagens träning där jag är sjukt nöjd med hur det gick, men kommer in närmre på det senare i bloggen för det har både varit träning och hänt en hel del annat sedan förra bloggen :-).

 

Vi kör fortfarande en tung omgång med ca 8 reps per set. Schema 2 är vi inne på och vecka 1.

Tordagen:

Torsdagen bestod i ett tidigt morgonpass med bröst för mig med uteslutande bröstträning och en övning bröst för Fia därefter extra cardio….bröst är inget prioområde för henne.

IMG_5255 (1400x694)

Ändrat nu till att starta med snedbänk skivstång……

Skulle sedan egentligen köra ben upp skivstång på detta schemat men det fanns inget bra sätt att göra det på det gymmet vi var så det ändrades till att köra ben upp i smithen i stället :-)….ibland får man laga efter läge. Pumpade sedan ut det sista med hantelflyes….en riktigt skön sista övning för pumpet och att man stretchar lite.

 

Fredagen:

IMG_5254 (1500x1499)

En riktigt böjfest…..med massor av set böj så klart ;).

 

IMG_5225 (1198x1400)

Avslutade passet med raka mark…brukar ha mina skor här med men då fötterna uttryckligen bultade och klämde efter böjen så åkte dem av……..

Testar en ny variant av träning när det kommer till benen, med start nu, och det är när jag kör tungt så skall jag köra 2 repsare och betydligt fler set i stället….kör de första 3 seten med hyfsad vikt för att bli riktigt varm……

 

Efter detta var det bara att samla ihop vårt fotbollslag :-), vår vecka med barnen……och ett fullspikad helgschema.

På fredagen fyllde Stoffe 14 år och på lördagen fyllde Matilda 13 år….båda firades på lördagen med gäster till brunch och sedan till eftermiddagsglass men de fick lite extra uppmärksamhet båda två på deras egna dag…..i form av presenter och sjungande från vår sida.

IMG_5226 (1050x1400)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stoffe fick en åktur på fredagen, första gången för honom och jag trodde faktiskt han skulle vara lite ”skraj” men han bara njöt och tyckte det var hur roligt om helst……pappas påg!!!

Resterande delen av fredagen gick åt till att sätta ihop ”möbler” som så snällt min fru hade köpt för att byta ut halva nedanvångingen :-)….skall man ha gäster så skall man ha fint juuuuuuuu!!!!

 

Lördagen flöt på bra med närmsta släkten för barnen, lek och ja mycket disk för oss andra ;)….ha ha nä då det var supertrevligt med många skratt men ändå krävande som det brukar vara när man skall ha någon tillställning……med mycket förarbete och efterarbete.

 

Söndagen:

Äntligen lite sovmorgon…känns som det var evigheter sedan vi fick det. Dessutom så bestämde vi oss för att få lite ”egen” tid efter allt som fixats för och hänt i helgen….

IMG_5227 (1050x1400)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najs väder ute så vi tog hojen till gymmet……..finns inte mycket som slår friheten och vinden i ansiktet!!!

 

Ryggpass som heter GRYMT blev det, visar väl lite på hur viktigt det är med sömn med och när man kommer in på Sundkraft Gym så är det som om hela atmosfären där kickar igång kroppen. Hardcore gym som är helt nytt men ändå har en slags gammal hardcore känsla i väggarna…..nu har vi dessutom gått på vecka 2 på schema 2 och mjölksyra träning med minst 12 reps per set.

IMG_5248 (1266x1500)

På detta schemat bestämmer jag själv om jag vill köra chinsen framför eller bakom nacke, så det fick idag bli bakom. Sjukt nöjd med de svaren jag fick….fläskar på med en 20 repsare på första setet bakom nacke….hmmm kan väl minst sagt säga att det båda gott då jag ligger på typ 10 kg över tävlingsform och bakom nacke är betydligt svårare än framför.

 

Latsdrag framför med grepphandtag….som ni kanske ser så är det inte samma grepphandtag som förra gången men man får ta det som finns när man kör på lite olika gym ;).

 

IMG_5253 (1500x1125)

Rodd smalt…..också en övning vi fick byta till då de inte hade rodd ”maskin” men vad gör väl det när träningen gick så j* bra :-).

 

IMG_5251 (1050x1400)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enhands latsdrag….en grym isoleringsövning för latsen…bredd jobbar vi på!!!

Avslutade med att köra smala chins och sittande vadpress……helt slut efteråt men riktigt sjukt nöjd med passet……gubben skall visa vart skåpet skall stå den 6 september ;).

 

Nu hade de vuxna fått sin tid så då får man väl ge tillbaka lite och det var tid för shopping med kidsen……

IMG_5244 (1400x1050)

De har tjatat om detta länge så varför inte för en aktivare fritid :-)….hört att man även får snygga ben av att åka rullor så då får man väl snöra på sina egna med och åka ut en runda ;).

 

Avslutar väl med att bjuda på ett par ”flex” bilder ;).

IMG_5247 (843x1500)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hmmm specialare…..eller något!!!

 

IMG_5249 (1105x1400) (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny vecka imorgon med jobb, nya utmaningar och förhoppningsvis strålande väder……..

 

 

 

 

 

 

kommentarer, 341 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!