Träning, dietstatus & F5 i butiken :-)!!!

21 maj, 2014
21 maj, 2014

Avslutade förra veckan på fredagen med dips och intervaller…eller ja intervaller och intervaller :-) efter 6:e dagen i rad med träning och massor av jobb då en var på semester och en blev sjuk så blev det lite jogg växlat med PowerWalk!!! Krafterna var liksom inte riiiiiiktigt på topp :-).

 

Fia’s dietstatus på lördagen: Tappat ytterligare 0,7 kg. 1 cm runt låren, 0,5 cm runt ”rumpan”, 1 cm runt magen, 0,5 cm runt midjan och slutligen denna gången faktiskt 0.3 cm runt armen men det är oundvikligt trots man försöker tappa så lite där man kan då det finns lite fettmassa där med. En riktigt bra vecka denna med tycker jag så vi håller oss till planen ;).

 

Vilade helt på lördagen med mest slapp i soffan och ladda för F5 i butiken på söndagen ;)!!!

IMG_5167 (1600x1200)

Fullt tryck i butiken med grym tävling atmosfär och grymma atleter…….

Kommer komma fler bilder, då vi tog massor av dem, på FB och vår butikssida MM Sports butik Malmö så fort vi hinner med det…..

 

Måndagsträningen bestod i axlar och vader…….

bild

Hantelpress…..

IMG_5199

En hantel ut för utsidan axlar…..

IMG_5208

Omvänd peck……

Avslutade passet med shrugs skivstång och stående vadpress…..härligt tryck i både vaderna och axlarna…visst är det den goaste smärta man kan ha när man just kör ett axelpass, ja knäpp är man nog men ha ha gött är det.

 

Tisdagspasset blev ett sent kvällspass.

 

IMG_5205 

En 10 repsare med 25 kg extra kan man väl vara hysat nöjd med :-)…planen är att försöka (minst) trippla antalet på SM utan vikt då vill säga!!!

IMG_5209

Vinkelstångscurl med bredd fattning……lätta 60 kg på stången ;).

IMG_5207

En stående övning när det kommer till triceps…..DIPS :-). Sista setet bjöd på en 14 repsare med 50 extra kilo….känner mig stark i tävlingsövningarna…

IMG_5200 (1400x1348)

Bänkcurl med rak stång……….

Tricepsens sista övning var push-down med rep för att pumpa ut det absolut sista i armarna. Pump och tryck så det heter duga :-). Helt slut i kroppen efter passet men sjukt nöjd, ligger riktigt bra på det när det kommer till min ”övervikt” innan diet och styrkan som visar sig i extravikts övningarna….nu hoppas jag bara att det kommer omvandlas och sedan visa sig när det kommer till maxantalet i båda övningarna ju närmre tävling man kommer, hur som haver så bådar det gott i alla fall.

Har lagt min egen ribba på 32 chins och 42 dips med troligen en 1,5-2 kg högre invägningsvikt, tävlingsstrikta Arne övningar då alltså….ha ha ja ja den som lever får se, men som jag brukar säga att man måste i alla fall sikta mot stjärnorna och om det inte går så har man i alla fall en chans att hamna i himlen.

 

Onsdagspasset blev ett tidigt morgonpass och man märkte när man steg upp att man inte riktigt hade hämtat sig från kvällspasset innan, man börjar ju bli gammal :-).

Men det var bara på det….INTERVALLER….fy bubblan…som sagt riktigt den energin man ville ha men vi kämpade oss igenom det och då ska man klappa sig själv lite på axeln och berätta för sig själv att man gjort det bästa man kunde just då.

 

Nä får väl avsluta med en spexbild……

IMG_5173 (1058x1600)

Känner mig själv i hyfsat sån off-seasonfrom med lite mer kilo på kroppen än tidigare…….

 

Natti natti och på återseende……..

 

 

 

 

 

 

 

 

kommentarer, 278 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!