Dietuppdateting

14 november, 2014
14 november, 2014

Det har blivit mycket träning nu de senaste dagarna. Försöker hålla förbränningen igång på max dagligen. Blir gym+HIIT dagligen och underskott på kalorier. Vill få bort de sista nu innan tävlingen, bara 9 dagar kvar nu.

Tack vare mitt Team MMsports (Bartoll) har jag redan ett klart schema på hur jag ska ladda. Jag kommer att köra en sen kolhydratsladdning. Med det menas att jag kommer minimera kolhydrater under veckan och sedan mot slutet av veckan kommer jag börja ladda med mycket kolhydrater och minska vattenintaget. Detta gör man för att se så hård ut som möjligt på tävlingsdagen. Det blir min första gång jag gör en laddning/ tömning, hoppas se kommer gå bra.

Tränar mycket med Johannes nu, en kille som också ska debutera på DC. Vi kör gym och övar mycket posering, gäller att den biten sitter på tävlingen.
Idag körde vi ett gympass och avslutade med salladsbuffé på Millans Café i Karlskrona, riktigt bra och rekommenderas starkt!

Annars är shortsen och färg mm klart och ligger här hemma och väntar på mig. Är en person som måste ha allt planerat och förberett så haft de mesta klart i flera veckor.

Imorgon blir det gym och förmodligen en fyllnadsdag där jag kommer ligga nära kaloribehovet. Detta för att leptin nivåerna ska vara okej och därmed förhindra att förbränningen skärs ned, vilket den kan göra vid låga leptin-nivåer.

Är riktigt taggad nu!
Håll utkik så kommer mer uppdatering om deffen alldeles snart. Tills dess, lite bilder:
IMG_6908.JPG

IMG_6932.PNG

IMG_6807.PNG

IMG_6933.PNG

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org