Kör på

2 juli, 2015
2 juli, 2015

3

4

5

Nu har man kommit in i dietmodet med mat och träning. Jag har en klar plan som jag bara följer, ganska enkelt. Träningspassen blir riktigt jobbiga med kort vila och nu när värmen kommit så blir man riktigt svettig under passen. Men allt känns bra och jag dras inte med några skador eller liknande, så kan köra på förfullt.

Träningen går till såhär:

uppvärmning/ upptrappning

Militärpress: 4-6 set trappa upp till dagsmax av 2reps

Chins: upptrappning

GVT

Militärpress: 10 x 10 ca 45s vila

Chins: 10 x 10 ca 45s vila

kompleteringsövningar

sitt rodd: 3 x 7,5,3 mikroset

breda stångpressar: 3 x 7,5,3 mikroset

 

Det är bara ett exempel av mina 5 styrkepass/ vecka just nu. Kardion har jag börjat smyga in och kör bara en gång denan vecka för att sedan öka succecivt. Denna vecka körde jag HIIT sprinter i backe ca 100m x 10st.

platinum

Klicka på bilden för att komma till produkten

Fick hem Body Science nya protein Platinum protein. Har testat kokos chocklad och den är riktigt god, riktigt bra innehåll också med mycket protein och lite kolhydrater och fett. Helt klart grymt.

IMG_5093.PNG

 

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org