1vecka kvar

17 november, 2014
17 november, 2014

IMG_7031.PNG
Nu är de en vecka kvar till min tävling.
Var och gymmade en sväng tidigare idag och saker börjar falla på plats, så de känns bra.
Nästa vecka kommer jag träna lite speciellt inför tävlingen och de blir 3-4pass på hela veckan med ett speciellt upplägg.
Ska även planera handlingen inför tömning/ laddnings-veckan.

Motivationen är på Max nu och det ska bli riktigt roligt med tävling snart!

IMG_5093.PNG

kommentarer, 456 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org