Long time no see

23 januari, 2015
23 januari, 2015

IMG_8065.PNG
Det var länge sedan jag uppdaterade här. Det har hänt mycket sedan sist jag skrev. Framförallt har jag genomfört min tävlingsdebut på DC. Jag kommer nog ta upp allt om tävlingen i ett eget inlägg.
Anledningen till tystnaden här på sidan är att jag tog ledigt efter tävlingen och njöt av julen och sedan har de varit mycket plugg.

En stor nyhet är att jag har skrivit på nytt avtal med MMsports och kommer få tillhöra teamet ytterligare ett år. Det känns grymt att få förtroendet. Jag är helnöjd med att tillhöra MMsports och allt va de innebär.

IMG_8079.JPG
Kika gärna in på MMsports och ta del av erbjudandet på kreatin. Kreatin är ett måste för alla som gymmar och vill bli starkare, det fungerar verkligen!

Håll er uppdaterade så kommer snart fler förhoppningsvis inspirerande träningsanläggning inom kort.

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org