Utvärdering: BCAA-XX Cola

7 september, 2014
7 september, 2014

IMG_5597.JPG
Nu har jag testat Body Science nya BCAA med smak av Cola. Jag vill börja med att berätta lite om produkten för er som inte riktigt vet vad det är.
BCAA-XX är alltså branched chain amino acids (aminosyror) vilket är rent protein. Protein bryts ned till aminosyror som kroppen sen kan ta upp, detta gör att BCAA är ett väldigt ”snabbt” protein. Fördelen med ett snabbt protein är exempelvis under träning när du vill få protein snabbt ut till musklerna. Skillnaden mellan BCAA och EAA är att BCAA innehåller de 4 mest muskelbyggande aminosyrorna och EAA innehåller alla livsnödvändiga aminosyror för att bygga muskler.

Fördelar med Body Science BCAA-XX.
Hela 96 % högkvalitativa aminosyror i smakerna Mango, Berry, Cola och Lemon Lime.
Innehåller elektrolyter och ALC.
Innehåller Vitamin B6 och Vitamin B12 som bidrar till att minska trötthet.
Innehåller kalium som bidrar till att upprätthålla en god vätskebalans.
Innehåller kalium som bidrar till en normal muskelfunktion.
Innehåller kalium som bidrar till ett normalt fungerande nervsystem.

min utvärdering
Jag hade väldigt höga förväntningar på denna produkt då jag smakat AV BCAA Cola innan som jag älskade. Body Science BCAA-XX är de bästa kosttillskottet jag någonsin testat! Jag älskar Cola smaken och BCAA är mitt favorit kosttillskott, jag tar det som frukost, mellanmål och under träning. Anledningen till att jag föredrar BCAA före Whey är att Whey är mer som en milkshake ”tjockare” och BCAA är mer som saft och mer törstsläckande. Under ett gympass vill jag hellre dricka BCAA som är mer vattenliknande konsistens och som sagt är det ett snabbt protein vilket är perfekt.
Ni som gillar xlnt, x-tend, AV – BCAA kommer förmodligen gilla denna.
smaken: är som calippo isglassen, ska drickas riktigt kall.
betyg: helt klart 5/5. Hade velat ge den mer eftersom det är mitt favorit kosttillskott.
Produkten är lättlöslig, bra innehåll, bra pris, hög halt aminosyror, god smak! Allt du kan förvänta dig av en BCAA produkt.
Tidigare var XLNT’s BCAA äpple min favorit men nu kör jag bara BCAA-XX Cola.

IMG_5449.JPG

IMG_5450.JPG

IMG_5494.JPG
Gjorde en Cola-slush. Lägg den i frysen tills vattnet börjar bli till is och krossa isen och häll i BCAA-XX.

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org