Styrkan kvarstår

18 september, 2014
18 september, 2014

IMG_5590.JPG

IMG_5583.PNG

IMG_5575.JPG

IMG_5571.JPG

IMG_5596.JPG
Träningen flyter bra riktigt bra nu. Kör tung träning med mycket basövningar med låga reps, precis som jag tycker att man ska. Testade att maxrepa i bänken och klarade 120kg (130kg mitt Max) och det kändes lätt, körde två reps med lite hjälp på sista repset. Ska försöka komma upp i min maxvikt nu under deffen, ger en bra indikator på att jag inte tappat styrka och muskler. Jag supersetar ofta två övningar och kortar ner vilan lire så jag förbränner mer under varje pass.

Green

IMG_5729.JPG

IMG_5722.JPG
Testade den nya Cola life. Den va god och smakar typ som zero, nyheten är att dem har naturligt sötningsmedel av stevia. Men den e inte helt socker och kalorifri så får bli Zero i fortsättningen.
Idag körde jag en Chicken wraps, betydligt godare är broccoli och kyckling. Wrapen va riktigt god och känns som man kan variera innehållet väldigt mycket utan att behöva tröttna på det. Viktigaste är att trycka i en kycklingfilé sen experimenterar man lite med tillbehör.

Nu ska jag dra och gymma, skriver om passet imorgon. Se MMsports nya reklamfilm med Dogge Doggilito, cykel på köpet?

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org