Bröst = bänk

20 september, 2014
20 september, 2014

IMG_5605-1.PNG

IMG_5606-1.PNG

IMG_5607-1.PNG

IMG_5608-1.PNG

IMG_5610.PNG

IMG_5609.PNG

IMG_5611.PNG
bilder från senaste passet där ja avslutade med lite curls och mage

Bröst är verkligen en av mina absoluta muskelgrupper att träna. Har alltid haft lätt att bygga bröst och den muskelgrupp jag alltid varit starkast i. Det är även den muskelgrupp som helt klart är min bästa och mest utvecklade.
Hur har jag byggt mina bröst?
Ska man vara ärlig så har vi olika genetik och därför olika lätt att bygga olika muskler. Jag har med hjälp av bra genetik och väldigt mycket bänkpress byggt mina bröstmuskler. Men bänk är verkligen den övning jag tror på och är den största grunden till hur man bygger stora bröst. Du kan köra flyes med lätta hantlar och pecdec i maskin men du kommer aldrig få samma resultat som om du la fokus på tung bänkpress. Det är den övning du är starkast i och tar mest vikt och de kommer leda till mest optimala resultat.
Lägg fokus på bänkpress om du vill bygga bröst!

Mitt senaste pass körde jag upptrappning upp till 4reps på 110kg, setet innan körde jag 6x100kg. Innan de hade jag kört 4-5set som upptrappning/ uppvärmning och avslutade med 10reps på 90kg.

IMG_5711.JPG

IMG_5706.JPG
Ok nu har jag fått hem Body Science Delight proteinbar. Den va sjukt god! Det är en 80g proteinbar med 28g protein och långsamma kolhydrater men smakar ändå som godis. Helt klart godare än Ohyeah-barsen och har en god snickers smak med jordnötter och colasås. Du hittar den HÄR.

IMG_5714.JPG
Om du bor i Stockholm glöm inte kika in på MMsports Sveavägen på lördag då dem firar 2 år!

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org