Poseringsträning

29 maj, 2014
29 maj, 2014

Vilodag idag! Men eftersom Martin skulle träna ben så tänkte jag att jag kunde följa med och ”gå in” mina tävlingsskor. Så jag gick lite fram och tillbaka, övade på sidoposerna och frontposerna. Det är inte helt lätt alltså! Men det har gett ganska mycket att fota och filma hur det ser ut. Här är en bild från dagens posering:
poserin 20140528Som ni ser finns det en hel del att förbättra.. Men den som väntar på nåt gott.. och kör på som ett svin på gymmet 😉 Sikta mot stjärnorna och nå trädtopparna.

Imorgon blir det cardio på bästa Fitness Force efter jobbet sen mys på Lilla Torg med min lilla Fitnessmini! (www.fitnessmini.shapemeup.se).

Ha det bäst och träna hårt!

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)