Testinlägg! Lite om mig

28 maj, 2014
28 maj, 2014

Provskriver ett kortare inlägg här 🙂 Har ju tidigare bloggat på www.torsela.blogg.se .. men nu är det team.mmsports.se/annatorseld som gäller!

Här kommer ni hitta lite inlägg om min träningsgalna vardag som också har inslag av kost, massage och lite annat smått och gott! Mitt mål är att tävla i höst/vinter i bodyfitness -163 cm. Min coach är Oliver Adzievski som är IFBB PRO så det känns jättebra med en sån erfaren och kunnig coach som kan hjälpa mig att komma i mitt livs bästa form. Det känner också jätteroligt att få vara en del av Team MM Sports, finns många duktiga atleter i detta teamet och jag hoppas att jag en dag ska vara en av dem. Följ mig i min resa mot scenen, första tävlingen blir Decembercupen i Lund och andra tävlingen blir Luciapokalen i Göteborg. ALL IN, nu kör vi!

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)