Kärlek…

Semiran Dag —  9 juni, 2014
9 juni, 2014

…vid första ögonkastet eller ska man säga första steget. Jag är f#n kär i mina nya träningsskor. Utan tvekan de skönaste skor jag satt mina små fötter i. Plötsligt svävar jag fram under mina PW utan minsta smärta eller känsel i ljumskar, höfter eller hälar.

Enda nackdelen med skorna är att nu blir det svårt att ”nöta” asfalten på Uppsalas gator när jag knappt snuddar vi asfalten utan svävar fram….ha ha…om det nu skulle vara ett problem 😉

svävar

Längtar till imorgon bitti då jag får knyta på mig mina rosa fanor och göra Uppsalas gator innan staden vaknat till liv.

skor

Bästa skorna – ASICS är märket och finns på Intersport. TACK för sponsringen av skorna och skip strumporna. :) Första skorna var vita, med proffesionell hjälp & service fick jag byta till 1/2 str större och då blev det den rosa färg…och lika lycklig om inte lyckligare Semiran :)

spons

Resten av tisdagen kommer även den att tillbringas utomhus då vi har friluftsdag. Klasserna 1-3 ska till Röbo där vi ska leka, picknicka och bara ha skoj, terminens nästa sista dag.

Två skoldagar + avslutning är allt som är kvar med mina ”mini huliganer” i åk 1! Tisdag om en vecka är min första semesterdag…heja Sommarlov :)

Höres snart igen // S

kommentarer, 449 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+