Att ett så litet ord som ELITE kan betyda så mycket..

Semiran Dag —  25 januari, 2015
25 januari, 2015

Känns stort att säga att lilla jag en av Eliteteamet.

..lägger till lilla ordet ”ELITE” 😉

elit1

Om det var stort att tillhöra Team MMSport/Body Science kan ni bara tänke er hur stort det känns att vara en av Team ELITE MMsport/Body Scinece. TACKAR för förtroendet och den stora äran. Lovar att göra mitt yttersta för att represntera teamnamnet på bästa sätt! <3

Nåväl…den karamellen kommer jag suga på dj#vulskt länge. Minst lika länge räcker energin från helgens lilla utflykt till Västeås där fredagsmyset inleddes på hos Carina & Alex på Lillåudden. Den här helgen var även underbara vännerna Lisbet & Johny Grape med, dubblet upp med vänmys <3

Och som alltid när stora A ställs i köket bjuds det på gudomlig mat likaså ikväll då det serverades en fantastisk trerätters..

2 av kvällens 3 rätter…huvudrätten bestod av oxfilé, ungsbakade rotsaker och tzatsiki..hann inte fota :)

middag

Mjukstartade lördagen med en PW tillsammans med Lissan & Carina. Efter att lämnat av paret Grape vid station mötte jag upp Fabretto på WC för att köra mitt planerade  ryggpass, men då Cobran Carina hann hugga tag i mig mellan sina klienter blev det piska baksidalår innan hon lämnade mig för mitt ryggpass…kan säga att jag sitter med en överdjävlig träningsvärk i rumpa & lår för tillfället.

Då ett av mitt motto är ”Kan man träna kan man äta”  hann vi självklart med den obligatoriska C-specialaren på Coffehouse….

…bästa räksalladen serveras på Coffehouse i Västerås….

cspecial

innan vi for mot Strömholm för att fira allas vår muskelPetra som har fyllt år. Efter en hel del tjatter och massa go´fika ”dumpade” jag av lill Jossan och C hemma i Västerås för att rulla vidare mot min lilla borg i Uppsala.

…fika hos muskel P..

petra1

Underbart med dessa mini fys & mys helger som ger energi för att överleva veckodagarna. Veckan ska rundas av med ett besök hos min bästa massör Ulla.

Ny vecka nya möjligheter på ingång, men tills dess njut av sista timmarna av söndagen och v 4.

Höres snart igen… // med kärlek S

 

kommentarer, 319 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+