NEJ!!! Det varken är eller behöver…

Semiran Dag —  14 mars, 2015
14 mars, 2015

…vara trist och osocialt att gå på diet.

Lite skrämmande att höra hur vissas liv stannar upp för att de gör en tävlinssatsning. Som att livet upphör under dietperioder, hört skräckexempel där man tar ledigt från jobbet flera veckor innan tävling för att orka träna, gå på diet och skräcken för att bli sjuk för att man umgås med och vistas bland folk. STOPP & BELÄGG säger jag bara…livet upphör inte för att man gör en tävlingssatsning.

Tycker man att det är jobbigt och trist att gå på diet speglar sig resultatet i det. Livet, jobbet, socialanätverk etc rullar på precis som vanligt och jag lovar man kommer i tävlingssform även om man jobbar fram till dagen innan tävling. Kan bara utgå från mig själv då jag alltid jobbar hela fredagar och åker från jobbet till registrering till SM i Västerås. Är det inte så att jag behöver lämna jobbet tidigare för att hinna till registrering tar jag inte ledigt.

Sen kan man verkligen vara social och vara med på tillställningar, fester, familjemiddagar etc om man planerar sina måltider och kcalintag.

Så här såg min lördag ut förra helgen,,,och JA jag är på diet inför EM som går i maj.

Skulle gästa Carina Isakssons workshop där jag hade äran att hjäpa till med posering för WF tjejerna. Då jag var på worldclass något tidigare än vi skulle dra igång hann jag med ett effektivt rump/baksidalår pass med bikinipralinen Madelene Myhr. Därefter var det poseringsträning följt av lunch på coffehouse.

bikinipralinen Madelene Myhr körde ett bra ”aspass” med mig..

20150312_213302[1]

Bästa lunchen, CarinaSpecialaren, serveras på Coffehouse…

20150312_212454[1]

…Till kvällen var det bord bokat på Tabasco med fantastiskt sällskap och gudomligt god mat. Men innan middan var det fördrink, så klart att myset alltid inleds med något glas bubbel om finaste vännen Carina får bestämma…

20150312_212048[1]

Löjligt god middag…förrätten bestod av rostatbröd med getost toppad med marmelad & valnötter och…

20150312_213408[1]

.. varmrätten var tonfisk med auberginkaka och karljohansås….

20150312_213513[1]

Bästa tänkbara sällskap…

20150312_213113[1]

..diet eller inte…man har då aldrig tråkigt i alla fall..

20150312_213339[1]

Den här lördagen fick det bli mys med god mat framför burken…gjorde som större delen av landets befolkning och följde melodifestivalen…och JA, jag tycker att rätt låt vann…:)

 

Kom ihåg att fylla åren med liv och inte bara livet med år…

 

Höres snart igen // S

kommentarer, 724 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+