Jag offrar verkligen…

Semiran Dag —  1 februari, 2015
1 februari, 2015

…ingenting. Tvärtom får jag så mycket tillbaka genom min träning och den livsstil jag själv valt att leva.

Då har ännu en vecka runnit iväg i full fart. Har börjat med utvecklingssamtalen för mina mini huliganer så det har varit lite mer än vanligt på jobbet denna vecka, kommer att se så ut även v 6 & 7, lagom avklarade inför sportlovet som faller in v 8 i Uppsala. Men det är då och nu är nu…

Tillbaka till rubriken och varför jag valt den:

Får då och då höra att jag offrar en det ena en det andra för att jag hoppar över kaffebröd, inte går på krogen,  eller väljer att träna istället för att springa på stan eller fik. Om ni bara visste hur fel ni har som tror att man offrar för att man väljer att leva häslosamt, träna och må bra. Förutom att jag själv mår väldigt bra av livsstilen så har jag träffat mina allra närmaste och käraste vänner genom sporten och får hela tiden nya tillfällen att träffa och lära känna fantastiska människor med livsglädje som de delar med sig av.

Hade senast igår förmånen att träffa och lära känna en jordnära, målmedveten och helt fantastisk tjej, Caroline Aspenskog. Jag hade den stora äran att agera instruktör för tjejerna som valt womens physiqe vid Carina Isakssons workshop och Caroline skulle ta hand om ”bikinitjejerna”, där lärde vi känna varandra och jag fick en ny vän. Super trevlig dag med 18 härliga deltagare som valt att ta steget längre med sin träning och entra tävlingsscenen någon gång under året. Stort lycka till alla & jätte stort lycka till Caroline inför din tävling som är om bara 4 v på Arnold. <3

Aspenskog, Fabretto, Bomar & Falden…mina fina vänner

work

 

Nå väl, jag är nöjd med mitt val av livsstil och har nu gjort ännu en träningsvecka och är en vecka närmare min tävling EM. Nu ska jag mysa upp mig i soffan med en lite fika,,,det bästa alternativet en portion CASEIN toppad med krossade nötter och en kopp kaffe.

Godaste fika/mellis oavsett tid på dygnet…mitt casein

casein

Här kan du handla hem casinet…direktlänk:

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Kasein/Body-Science-Casein.html

Njut av timmarna som är kvar av v 5…

Höres snart igen // kramar S

kommentarer, 366 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+