T x 2 fick inleda….

Semiran Dag —  15 februari, 2015
15 februari, 2015

…lördagen. Första T´et står för tortyrkammaren andra känner igen stället som FACTOR. Jag hade ärligt förträngt hur jävligt det är att köra crossfit så jag kan lugnt säga att jag idag har träningsvärk från hell. Känner mig som en invalid men störd som man är njuter jag av smärtan i hela kroppen.

Älskar er vänner som ger mig sån energi…

factor

Dagen fortsatte sedan med teamträff där Maria & Micke hade styrt upp det helt perfekt. Vi började på Mickes arbetsplats med mingel, nyttig info att ha med i bagaget inför, under & efter tävling. Sedan fortsatte vi till Ironwork för träning och posering. Stort TACK till Fredrik som gav oss tillfälle att köra på gymet. En toppen dag fylld med energi med nya bekantskaper och umgänge med goda vänner.

TACK för en toppen dag alla som var med…

teamträff

Gruppfoto såklart…

träff

Tack till Olle, Lelle & Tim som bidrog med smakprover av bars, drycker och annat gott under teamträffen.

provsmak

Söndagen har bjudit på underbart väder i Uppsala och jag har passat på att överdosera D-vitamin genom att vistas utomhus i närmare 3 h. Först en förmiddagspw i vanlig ordning och sen även en promenad under dagen.

Måndag imorgon och jag behöver inte ställa någon jobbklocka i Uppsala är det nämligen SPORTLOV v 8. Gissa om jag ska passa på att sporta lite xtra :)

 

Njut av söndagens & v 7´s sista timmar…höres snart igen // kärlek S

kommentarer, 271 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+