Då var det dags att lämna över….

Semiran Dag —  22 februari, 2015
22 februari, 2015

….stafettpinnen för sportlovet till 08´orna och 021´orna, GRATTIS Stockholm & Västerås er tur att sporta lite xtra kommande dagar.

Själv kan jag med gott samvete säga att jag levt upp till namnet på lovet för jag har sportat. Utöver mina ”vanliga” pass med PW och gymträning har det blivit TVÅ pass i tortyrkammaren, FACTOR.

Porten till tortyrkammaren…

factor

I onsdags åkte jag hem till Västerås och rev av ett lunchpass med Carina, Anette & Rezan. Och idag blev det ett pass i sällskap med Carina, Anette, Madelene & Juliett. Ärlig som jag är måste erkänna att det bästa med turerna till Västerås är dock lunchen på Coffehouse, bortsett från att jag får umgås med käraste vänner, så klart.

Bästa lunchen, Carinaspecialaren på Coffehouse…

cspecial

Veckan har gått fortare än vanligt känns det som även om jag hunnit med mycket. Igår hade jag besök av finaste haschtagSIS Elenore, internt skämt mellan mig och Elle, och Anette. Sedvanligt började vi med ett fyspass på EFECT och rundade av med en världslång lunch, vi satt 4 h, på Thaiwillig. TACK FÖR BESÖKET <3  vänner.

<3 – besök av Elenora & Anette…

Elle & anette

Imorgon är det tillbaka till vardagen och rutiner, börjar dock med ett återbesök hos bästa dr Jonas på Akademikliniken.

Fortfarande några timmar kvar på söndagen och den här veckan. Tag vara på dem och framför allt kom ihåg att fylla timmarna med liv och inte bara livet med timmar.

Höres snart igen // kramar S

kommentarer, 337 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+