Min sista…

Semiran Dag —  17 juni, 2014
17 juni, 2014

…vecka med ettapluttarna fick ett fint avslut. Vi fick strålande väder på terminens sista friluftsdag som tillbringades ute i Gamla Uppsala. Det är där jag brukar gå mina backintervaller. Självklart drillade jag ”mini huliganerna” upp för högarna och de lite större huliganerna, åk 3, fick en tuffare utmaning då jag drog iväg med ett gäng och ”gjorde” dem något brantare backarna…med det fick även jag lite bonuscardio. Dagen fortsatte med lek & picknick i det gröna. Trötta men nöjda satte vi oss senare på bussen som tog oss tillbaka till skolan.

åk 3

 

picknick

Avslutningen hölls i S:t Per kyrkan…alltid något speciellt med skolavslutningar. Nu är dem inte längre ettapluttare mina mini huliganer som tog sommalov efter skolavslutningen. För personalen som inte riktigt fick sommarlov efter avslutningsceremonin väntade en fin italiensklunchbuffe…

italiens

Några arbetsdagar kvar innan lärarna får ledigt och fredagens studiedag inleddes med gemensam frukost och utvärderingar av läsåret.

frukost

Gårdagen skulle arbetsrum flyttas och div planeringar, flytt och annat småplock göras och idag är det alltså den första semesterdagen för mig då det är kompbara studiedagar fram till torsdag.

Denna första semester dag har jag chocka mig själv med att baka knäckebröd…jag kan om jag vill :)

Blandade ihop div frön och nötter som jag hade i skafferiet, platta ut smeten på en på en plåt, in i ugnen på 175* i ca 35 min och sen var det klart…och det bästa GOTT BLEV DET 😉

knäcke

Fick sommarläsläxa i form av 4 pocketböcker av eleverna, ska lata lite i soffan med en av böckerna….senare ikväll väntar ett bröstpass på gymet så lite vila gör bara gott nu…

Höres snar igen // S

 

kommentarer, 324 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+