Då Tiden….

Semiran Dag —  8 juni, 2014
8 juni, 2014

…rusar iväg med en hastighet med förnamnet supersnabbt gäller det verkligen att ta vara på den och tillbringa den med människor som tillför dig glädje och ger dig energi i positiv bemärkelse.

Satte mig i lilla Fabian efter jobbet i torsdags för att rulla hemåt Västerås där en 24h var inplanerad. Största anledningen var givetvis firandet av min älskade brorsdotter Emelie som tog studenten. Det var fullt hus hos brorsan när jag anlände och festandet var i fullgång….och det var fullthus ända in på småtimmarna då jag avvek.

Stolt faster med nykläckt student…

eme

Mys med familjen…= mat :)

mat

Fredagen och Sveriges nationaldag inleddes med en härlig PW i Rocklundas fantastiska spår…ovetandes om varandra gick jag och <3-vännen Carina i skogen precis samma tid.

10.50 var det uppslutning i trotyrkammaren, FACTOR, för ett cf-pass. Slöt upp med Carina, Annette, Maria & Reza – nu var det fys som gällde. Ett djävulskt pass som den här gången, hör & häpna, var något i min smak bortsett från alla burpies. Mycket axelpressas och chins, priogrupper för min fysik 😉

Glada över att vi överlevt passet…väntade nu mys..för efter fys följer alltid mys, och när jag är i Västerås är det Carinaspecialaren på Coffehouse som gäller.

Bästa specialaren hittar ni på Coffehouse…

special

Hann även med en sista kaffe hos mor & far innan hemfärd mot Uppsala. Man hinner med rätt mycket med bra planering på 24h även om timmarna går fort.

Söndag idag och snart dags för ett ryggpass med Gittan.

Nästa vecka är det sista veckan med mina ”mini huliganer”. På torsdag är det avslutning för läsåret. Ofattbart att det bara är fyra dagar kvar på läsåret, ett läsår som var en riktig utmaning för mig som, efter 15 år på mellanstadiet, gick ner till låg och tog en etta för första gången. Mina små ettor har gjort sitt första år i skolan och med den farten tiden går säger det väl bara swisch så är det deras tur att ta studenten.

Ta vara på din tid…höres snart igen…// S

 

kommentarer, 343 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+