Vill som inte riktigt kliva ur tävlingsbubblan….

Semiran Dag —  24 november, 2013
24 november, 2013

…trots att säsongen är över för min del. Kan bero på att jag brukar avsluta min säsong med Luciapokalen. Men ska för första gången på 4 år alltså inte vara med på FF som tävlande. Går med lite ambivalenta känslor inför helgen, samtidigt som det känns skönt att åka till Göteborg och bara få inandas allt vad Festivalen har att erbjuda så måste jag erkänna att den där tävlingsnerven rycker lite i en. Har hur som lite uppdrag så jag kommer vistas såväl backstage som på scen men mer påklätt än i poseringsbikini. Har fått äran att backstagecoacha Jessica Bergenström Karlsson som ska upp i BB klassen -55 och även fått ett litet uppdrag av Ove Rytter så jag får vistas på scenen :) Större delen av tiden hänger jag i MMSport´s monter så kom gärna förbi och säg hej,,,

Blickar tillbaka till året som varit och har fortfarande svårt att smälta allt jag varit med om…det började på Battle of Scandinavia i Alingsås där jag vann WF klassen och med det en plats i landslaget och EM i SantaSusana. Där blev det en silvermedalj med hem i bagaget.

bild från B o S, Alingsås

EM i SantaSusana och en silvermedalj med hem…

Planerade slutmålet var SM, som hölls i Vås för en dryg månad sen, där jag fick kliva överst på pallen…

SM-gud och obeskrivlig känsla…

men det blir inte alltid som man planerat och det är jag glad för…min resa tog inte slut där utan jag fick även följa med till Mongoliet och VM. Tyvärr ställdes WF klassen in och istället fick jag gå upp i den öppna BB-klassen mot riktigt stora damer. Obeskrivligt roligt och med en 4.e plats kan jag inte annat än vara nöjd med årets tävlingssäsong.

VM öppenklass i BB, jag och 2.an…

Men nu är det dags att kliva ur ”bubblan” och tillbaka till verkligheten…för att om en dryg månad kunna ladda om och in dietträsket igen…men innan dess ska jag som sagt mysa omkring på FF, njuta av december månad med allt vad den har att bjuda gällande helger och högtider och framför allt umgås med mina nära & kära utan att ha matlådor medpackade. En tid full av mys & fys.

Du har väl inte missat att lägga din röst på årets nätbutik?

Klicka dig in på länken och lägg din röst…http://goo.gl/3Uhfti

I´m back så vi hörs snart igen…och stanna gärna upp och säg HEJ om du springer på mig på FF under helgen…<3

kommentarer, 327 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+