Still standing och med i matchen….

Semiran Dag —  31 augusti, 2013
31 augusti, 2013

,,,,till skillnad från, många, andra drar jag mig helst undan och går in i dimman när det är diettider. Full fokus på träning, kosthålling och ett heltidsjobb som kräver all min uppmärksamhet varje minut på jobbet gör att vissa saker tyvärr blir lidandet. I mitt fall blir det bloggandet som hamnar lite utanför. Sen är jag väldigt självkritisk och vill/tycker inte om att lägga upp foton då kroppen är under utveckling från ”off-, till tävlingsform”.

Att det blivi ännu mindre bloggande under den här dieten beror även på att jag den här gången tagit hjälp av en ”nygammal” coach. Gittan Halllström som hjälpte mig inför SM 2001 har varit med mig under den här resan och det är mycket nytt för mig!! Både gällande kost och träning. Har ätit overkligt mycket för att varit på diet och även tränat bra mycket tyngre. INGA nötter under hela dieten,ingen fluff, ingen keso istället har jag fått äta gröt och potatis.

Klarat 7 veckor utan nötter BARA 5 kvar!!

Det har varit omständigt för hjärnan att fatta att jag ska äta mer och kunna gå ner vilket gjorde att de första veckorna var riktigt tunga och jobbiga MEN som rubriken lyder är jag tillbaka på banan och med i matchen igen. Med fem veckor kvar till SM är det all in som gäller!!!

Vi ses i Västerås den 5-6 oktober!

TACK Gittan, bästa coachen ever, för att du orkat med mig och mina hjärndemoner…

Bild från tiden då Gittan stod på scenen…

= kärlek =

Höres snart igen….

kommentarer, 158 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+