Bra eller dåligt…

Semiran Dag —  21 juli, 2013
21 juli, 2013

…att ändra ”rutt” på & gå sin morgonPW så pass sent att butikerna hunnit öppna??

Har fortfarande semester och då känns det rätt onödigt att kliva upp vid 5-6 för att gå morgonPW, även om det känns bäst att göra det den tiden. Nä har istället kommit iväg kring 09.30 och även fått för mig att gå andra vägar än den vanliga. Vart styr då bena om inte mot centrum…

I tisdags gick jag förbi en frisörsalong där skyltfönster ropade på mig. Skulle bara in och kika vad de hade för produkter och kom ut med en påse innehållandes detta…och det bästa…jag tjänade massor på köpet för det var ÅTTIO % rabatt!!

På onsdagen styrde återigen mina ben mot centrum och ännu ett skyltfönster skrek efter mig…kikade in och kom ut med denna…till mitt försvar kan jag säga att jag tjänade även på detta köp, hela 70 % rabatt :)

Fredagens PW fick inte styras mot centrum, nu var jag bestämd och gick åt motsatt håll, ut mot industriområde,,,och vad går jag förbi om inte en möbelaffär som ropar på mig. Skulle bara in och kika och hittar en lampa som kommer hänga perfekt över mitt matbord. Nu var lampan för stor & otymplig för att köpas och bäras hem så det får bli en sväng, med Fabian, förbi möbelaffären senare i em.

Dagens PW gick runt den ”vanliga” slingan och det kommer den få göra fortsättningsvis om jag inte ska bli ruinerad under mina morgon PW.

Ska jag svara på frågan som rubriken inleds med kan jag väl säga att den här gången var det BRA med ändringarna för det var trots allt REA på varorna och jag känner att jag tjänade en del på affärerna…men sån tur har man inta alla gånger!!

Höres snart igen // S

kommentarer, 217 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+