Butiksevent hos MM Sports

27 januari, 2013
27 januari, 2013

Gårdagen spenderades på bästa möjliga sätt, tillsammans med massa träningsintresserade människor i MM Sports butiken på Sveavägen. Jenny och Peter hade styrt upp ett litet event med massor av träningsprofiler och personer ”kända från TV”.

Min egna dag började med en kopp kaffe och sedan bar det av mot Odenplan för lite Tabata Rodd intervaller. Det är på tiden att stegra upp intensiteten nu så det börjar hända lite grejer! Gick direkt till butiken efteråt och där var det fullt drag, fast att själva eventet inte ens hade startat än.

Mycket mingel och snack följde ända fram till stängning 🙂

Biceps och Biceps!

Hänger lite

She-wolf <3

"Kända från TV" Gissa TV-programmet! 😛

Värdparet Jenny och Peter 🙂

Fullt ös medvetslös

Hela glada gänget 🙂

 

Efte stängning var det dags för träning, jag försökte mig på lite marklyft men kände mig svag och kraftlös. Så jag gav upp rätt tidigt. Bombade istället lite axlar(kan aldrig ha för mycket axlar, nästan.) och kände mig sedan nöjd för dagen.

Marklyft
10×70
10×110
5×150
5×180
3×200
3×200

Axelpressar 5 et
Baksida axlar 3 set

På kvällen gick jag och She-wolf på VIP bio, Django Unchained! Kan starkt rekommendera den Tarantino levererar, som alltid! I like the way you die boy

Söndagen har inte gått i många knop. Lite Breaking Bad, lite matlådsfix inför veckan. Sedan på kvällen var jag och She-wolf ute och åt middag med hennes föräldrar på en liten trevlig resturang på Kvarnholmen som hette SEA. Riktigt bra service, stämning och mat. 🙂

Nu är det dags att kasta in handduken, vi hörs imorgon, då jag ska köra bröst med Ako”Toro”Rahim 🙂

 

 

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest