Plåtning till helgen :)

27 april, 2012
27 april, 2012

Som jag kanske hintat om tidigare ska jag plåta med Lelle nu till helgen! Det ska bli fantastiskt roligt! Min första riktiga fotografering så jag hoppas det går bra. Känner mig mer nervös inför detta än inför någon tävling hittills. Hehe!
Jag har ju fortfarande ganska mycket tävlingsfärg kvar på kroppen, spelar ingen roll hur mycket jag skrubbar, den försvinner inte innan den själv känner sig redo 😛 eftersom jag har så torr hud så sätter sig färgen väldigt hårt och djupt, detta på gott och ont antar jag :)

Kvällen kommer iallafall spenderas med att försöka jämna ut det så gott det går så man iallafall inte ser ut som ett tjernobyl-barn i huden 😛 Men jag tror det löser sig. Jag och Lelle fixar det där!
Vi har ett uttryck inom mitt yrke(grafiker) ”Vi fixar det i Post”.
Post står då för Post-produktion, och uttrycket betyder att allt kan fixas i efterhand med lite dator-magi 😀

Nu ska jag jobba och höra mitt bästa för att torka ut lite så man iallafall kan lossas ha en bra form :)

On another note, köpte äntligen Sweden Rock biljett igår! Som jag längtar nu!

Rock on! ,../

20120427-070911.jpg

kommentarer, 115 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest