Ny matchvikt :-). Tyngre men starkare!!!

14 april, 2014
14 april, 2014

Fia är en vecka in på dieten och har tappat 2,7kg ;), visserligen tappar men en hel del vätska i början men jag ser det ända som en bra start för henne och scenen. Jag däremot ha ha har en helt ny matchvikt…nu har man för första gången i sitt liv gott över en helt ny viktgräns/barriär….

9

Hmm bra vikt? Eller så får man kanske börja dieten lite tidigare än vanligt…

13

Måste säga att jag ändå känner mig i hyfsat bra form…….

14

Eller kanske inte, frugan gjorde mat idag och det kanske var en pik att jag vägde för mycket :-). Mumsigt var det i alla fall…..

Ska bli spännande att se om jag utvecklat/byggt upp lite mer muskler inför årets tävlingar eller 🙂 om det bara är mer fett än vanligt. Känns onekligen bra i alla fall.

 

Efter 6 pass på 5 dagar förra veckan så blev det vila hela helgen….lite av den enkla anledningen av att det var vår barnhelg/vecka och att vi hade andra saker inplanerade som redan tog en del timmar i anspråk ändå från dem…..

16

Lördagen gästa vi Studio S i Staffanstorp som hade öppet hus och dela med oss av våra erfarenheter/kunskaper kring träning och kosttillskott……

 

15

Dagen avslutades med lite kvalitetstid med barnen och de pyssla i flera timmar…påskpynt :-).

 

Träningen: Nu går vi på ”nytt schema, då vi avverkat alla tre så landar vi åter på schema 1 och som alltid startar vi dessa schema med en lätt vecka med minst 12 reps (mjölksyra).

 

Måndagsträningen:

Rygg:

12

1. Chins.

2. Latsdrag, bakom nacke.

3. Rodd en hands i roddmaskin.

4. Dubbeldrag i kryssmaskin.

Ja jag tror jag påtalat det innan, naturligtvis domineras passet/starten av passeet av en massa set chins……Fia hoppade den sista övningen och la in lite extra baksida axlar istället. Mycket nyfiken på var hon står muskelärt i toppform…onekligen verkar det riktigt lovande…

 

10

Avslutar väl med en liten flexbild då :-). Man kan ju göra lite egna snygga kläder bara genom lite fantasi!!!

 

Sleep tight and Dream big……natti natti!!!

 

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!