Händelserik vecka med allt för få timmar ;)

11 april, 2014
11 april, 2014

Full fräääääääs hela veckan har det varit…24 timmar på ett dygn är nästan för lite :-)…men det är bara att tugga på!!!

 

Onsdagen började vi med ett 35 minuters intervaller på morgonen med 6% lutning…..helt färdig efter…ja ni förstår nog själv, tung man och litet löpband…det lät nog i hela gymmet. Men va gör väl det då det är en bra start inför SM.

bild 2

Kvällspasset bestod av ett benpass, knäböj frontböj benspark, och redan tung i benen efter morgonträningen och att jag i stort sett stått upp i 9,5 timme på jobb och den uttryckligen bultade så var det nu upp till bevis för JACKED XX som jag testkör denna veckan….Oooooooooo snacka om att den levererade. Riktigt bra pass blev det och ruskigt bra energi under hela passet….långt över vad jag hade förväntat mig med rådande omständigheter. WOOOOOWWW.

 

Torsdagens träning beslöt vi att ta på Sundkraft Gym i Lund, inte testat detta gymmet innan men hört gott om det och var riktigt spända över hur det skulle vara….ett helt nytt hardcore gym med lite 90-tals känsla om ni förstår vad jag menar, stora vikter och inspirerat strongman upplagd……

 

bild 5

1

4

Magnesiumet flög överallt :-).

3

2

100 kg hantlar……något att jobba emot :-). Den som lever han får se…….

Ett helt underbart gym med allt man kan tänka sig från vanligt gymträning till välta däck, köra hinderbana m.m. Axelpasset blev riktigt bra med nog största anledningen att man fick ruskig energi av bara atmosfären gymmet skapade i sig…..blir fler besök framåt från vår sida….och en del hinderbansträning :-).

 

Fredagspasset:

Ett morgonpass bröst/vader efter ett tungt axelpass igår kväll var kanske inte den bästa idén man haft men nåja det var bara att kriga sig igenom det :-).

7

 

Hyfsat bra pass trots allt……..love my new PWO JACKED XX.

 

Efter detta har det i stort sett varit stress hela dagen med att få ihop allt……..

8

Så här såg bilen ut när vi lämnade butiken med färd mot Studio S och förberedelser inför deras öppet hus imorgon….tur vi har stor bil :-).

Imorgon kommer vi gästa Studio S i Staffanstorp då de har öppet hus. Vi kommer finnas på plats klockan 09.00-14.00 för att ge tips och råd om allt mellan himmel och jord.

 

Avslutar dagens blogg med två lite roligare bilder…..

 

bild 4

Ankägg…..stora och mumsiga!!!

bild 3

En helt vanlig dag för en hårt tränande ;)………..

 

TREVLIG HELG……………

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!